Hoşgeldin Misafir

Google işletme yorum sildirtmek istiyorum

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mevcut yorumda politika ihlali yok ise veya yorum yapan kişi düzenlemez & silmez ise kaldırılamaz.

" Google'den olumsuz yorum silme işlemleri sadece yorumun asılsız ve kötü niyetli olması durumlarında yapılmamaktadır. Ayrıca, yorumların Google tarafından belirlenmiş politikalara aykırı olması halinde de silinmesi mümkündür. "

Google Benim İşletmem Üzerindeki Olumsuz Yorumları İşletme Sahibi Silebilir Mi?

Google benim işletmem yönetim paneli üzerinde yapılan yorumları direkt olarak kaldırma özelliği yoktur. Gelen yorumlar şiddet ya da küfür içermediği sürece o yorumu ne işletme sahibi ne de Google’ın herhangi bir personeli kaldıramaz. İşletme sahibinin bu konu için şöyle bir hakkı bulunuyor: işletme sahibi Google benim işletmem hesabı üzerinden yönetim panelinin içerisine girerek gelen yoruma itirazda bulunabiliyor. Bunun dışında ise Google müşteri ilişkileri ile iletişim kurarak konuyu Google uzmanına taşıyabiliyor. Bu süreç içerisinde ise gelen yorum küfür, hakaret, şiddet, siyasi ya da terör ağırlıklı söylem barındırmıyorsa o yorum hiçbir şekilde yayından kaldırılamıyor.

Konu kilit
@NasyoneL