Hoşgeldin Misafir

Gray Theme MyBB Premium Tema [ 0 Error ] %100 FREE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurdCake

27 Nis 2019
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
36JDVp.png

Dosyayı indirdikten sonra pluginler kısmından Gray eklentisini aktif edin bu kadar.

Link kaldırıldı, DeepiMpaCt..

bykoler

9 Ara 2017
496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hatasizmi ?

dostum bunda eklentiyi atinca pluginlere girince hiç bir eklenti gozukmuyor ?

diger eklentilerde gozukmuyor bomboş gozukuyor :D

site bozuluyor eeminmisin temayi iyice kontrol ettigine

eren

15 Mar 2019
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bykoler' Alıntı:
hatasizmi  ?

site bozuluyor eeminmisin temayi  iyice kontrol ettigine

Önce temayı yükleyeceksin daha sonra plugini aktif edeceksin ve mybb sistemin 1.8.19 veya 20 olacak, azıcık beynini çalıştır teşekkür edeceğine her tema konusunda ağlıyosun. Beceremiyorsan da beceremiyorum de bok atma millete. @TurdCake emeğine sağlık kardeşim adamın dibisin.

bykoler

9 Ara 2017
496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eren' Alıntı:
bykoler' Alıntı:
hatasizmi  ?

site bozuluyor eeminmisin temayi  iyice kontrol ettigine

Önce temayı yükleyeceksin daha sonra plugini aktif edeceksin ve mybb sistemin 1.8.19 veya 20 olacak, azıcık beynini çalıştır teşekkür edeceğine her tema konusunda ağlıyosun. Beceremiyorsan da beceremiyorum de bok atma millete. @TurdCake emeğine sağlık kardeşim adamın dibisin.

1cisi dostum bilip bilmeden konusma sürümüm zaten 1.8.20  o eklenti sorunlu eklenti daha oncede denedım adam  oldugu gibi ayni şekil vermiş madem bi iş yapacaksiniz bari düzgün bi şekil olsunda insanlar faydalansın malesef ben faydalanamıyorum kardeş anladinmi

emeklerine saygim var ama bilmeyen insanlar için zor durum anlatabiliyormuyum orada konuda 0 error demiş bak ama oyle degil

eren

15 Mar 2019
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Olm zaten 0 hata senin dışında herkes kullanıyor sorun sende. Ben sana olasiliklari saydım zaten, istersen bilgilerini yolla özelden yardım edeyim. Paylaşım da sorun yok hatayı kendin de ara.

tedem

10 May 2019
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Tema, bana ait ücretli bir temadır. Paylaşan kişiye gerekli uyarı yapılıp, site yönetimi bilgilendirilmiştir. Gerekli uyarılar dikkate alınmadığında paylaşan ve kullanan kişiler hakkında hukuki süreç başlatılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...