Hoşgeldin Misafir

Green Team - Akademi (öğrenci) Başvuruları Açılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Green Team Akademi (öğrenci) Alımı

Merhabalar.
TURKHACKS bünyesinde yeni açılan Green Team Grubunun Akademisine üye alımları açılmıştır.

Amaç :
-
Turkhacks ekibi için misyona bağlı Web Hacking alanında başarılı üyeler yetiştirmek ve ailemize katmak.
- Green Team Akademisine alınan arkadaşlar DİSCORD üzerinden Green Team'daki eğitimlere katılmış ve kendini geliştirmiş olucaklar.
- Eğitimi bitirip sınavları başarıyla geçen arkadaşlar Green Team grugbuna alınarak hacking faliyyetlerini Green Team üzerinden yapmış olacaklar

Gereksimler:
-
min rutbe : atif üye
- Misyona bağlılık
- Disiplin
- Aktiflik
- Eğitim alanında öğreticilerin talepleri üzeri çalışmalar

Gereksimleri karşılayan katılmak isteyen Arkadaşlarımızdan Lütfen bu konu altına @Ebu Ubeyde kardeşimizi ve beni etiketleyerek bildirmesini rica ediyoruz. Tarafımızca DM ile geri dönüş yapılacaktır.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,874 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhabalar.
TURKHACKS bünyesinde yeni açılan Green Team Grubunun Akademisine üye alımları açılmıştır.

Amaç :
-
Turkhacks ekibi için misyona bağlı Web Hacking alanında başarılı üyeler yetiştirmek ve ailemize katmak.
- Green Team Akademisine alınan arkadaşlar DİSCORD üzerinden Green Team'daki eğitimlere katılmış ve kendini geliştirmiş olucaklar.
- Eğitimi bitirip sınavları başarıyla geçen arkadaşlar Green Team grugbuna alınarak hacking faliyyetlerini Green Team üzerinden yapmış olacaklar

Gereksimler:
-
- Misyona bağlılık
- Disiplin
- Aktiflik

Gereksimleri karşılayan katılmak isteyen Arkadaşlarımızdan Lütfen bu konu altına @Ebu Ubeyde kardeşimizi ve beni etiketleyerek bildirmesini rica ediyoruz. Tarafımızca DM ile geri dönüş yapılacaktır.
Hayırlara vesile olsun hocam inşaAllah hep birlikte güzel işler yapacağız diye umut ediyorum

zombi1471

12 Mar 2024
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhabalar.

Amaç :
-

Gereksimler:
-
- Misyona bağlılık
- Disiplin
- Aktiflik

@Ebu Ubeyde @3rr0rb1t arkadaşalr bende katılmak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...