Hoşgeldin Misafir

Grow CRM - Laravel Proje Yönetimi V2.8

tlastonline

14 Ağu 2024
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Not: Forumda bulunan eski sürüm olduğu için güncel 2.8 sürümünü paylaşmak istedim.

Grow, tam proje yönetimi özelliklerine sahip bir müşteri ilişkileri yönetimi uygulamasıdır. Grow, ihtiyaç duyduğunuz çeşitli araçların çoğunu kullanımı kolay bir uygulamada birleştirir. Bunlara görevler, faturalar, potansiyel müşteriler, tahminler ve çok daha fazlası dahildir.

Demo İçin Buraya Tıklayın

İndirme Linki:

hacker_hayalet45

8 Ocak 2024
1,978 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Not: Forumda bulunan eski sürüm olduğu için güncel 2.8 sürümünü paylaşmak istedim.

Grow, tam proje yönetimi özelliklerine sahip bir müşteri ilişkileri yönetimi uygulamasıdır. Grow, ihtiyaç duyduğunuz çeşitli araçların çoğunu kullanımı kolay bir uygulamada birleştirir. Bunlara görevler, faturalar, potansiyel müşteriler, tahminler ve çok daha fazlası dahildir.

İndirme Linki:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

thecodexee

15 Ocak 2025
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

İndirme Linki:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bakalım