Hoşgeldin Misafir

Güncel Havij Kurulumu

Wingless

6 Ara 2018
1,267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba THS ailesi yaptığım araştırma sonucu forumdaki havijlerin çoğu sıkıntılı bende araştırdım buldum.

Kurulumu:​
1.RAR'ın içindeki "havij.exe"den haviji kurun ve havijin krulu olduğu dizine gelin sonra RAR'ın içindeki "pro-patch"'i havijin kurulu olduğu dizine atın.​
2.pro-patch'i açın ve "Patch"'e basın.Kurulum tamamlandı.​

İndirme Linki:​

h47a34

11 Ocak 2021
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Wingless' Alıntı:
Merhaba THS ailesi yaptığım araştırma sonucu forumdaki havijlerin çoğu sıkıntılı bende araştırdım buldum.

Kurulumu:​
1.RAR'ın içindeki "havij.exe"den haviji kurun ve havijin krulu olduğu dizine gelin sonra RAR'ın içindeki "pro-patch"'i havijin kurulu olduğu dizine atın.​
2.pro-patch'i açın ve "Patch"'e basın.Kurulum tamamlandı.​

İndirme Linki:​

müq konu

AlonePerson8495

25 Ağu 2021
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kurulumu:
1.RAR'ın içindeki "havij.exe"den haviji kurun ve havijin krulu olduğu dizine gelin sonra RAR'ın içindeki "pro-patch"'i havijin kurulu olduğu dizine atın.
2.pro-patch'i açın ve "Patch"'e basın.Kurulum tamamlandı.

İndirme Linki:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Havij kurulumunu yapmak için resmi web sitesinden en son sürümü indir, güvenlik nedeniyle antivirüs programını devre dışı bırak ve kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştır. Kurulum adımlarını takip ederek tamamla.

hyperxturkey

16 Haz 2025
64 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kurulumu:
1.RAR'ın içindeki "havij.exe"den haviji kurun ve havijin krulu olduğu dizine gelin sonra RAR'ın içindeki "pro-patch"'i havijin kurulu olduğu dizine atın.

İndirme Linki:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tamamdır teşekkürler

agabala

15 Şub 2025
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kurulumu:

İndirme Linki:

*** Gizli metin: alıntı yapıla
link kırık