Hoşgeldin Misafir

GÜNDE 200$ KAZANMAK!!!(KANITLI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efescheck

28 Nis 2024
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese selam dostlarım bugün manyak bir para kazanma yöntemiyle karşınızdayım.Bu yöntemi kullanarak günde gerçek 200 dolar veya daha fazlasını kazanabilirsiniz🤠

Öncelikle aşağıdaki linke tıklayıp bir hesap oluşturuyorsunuz daha sonra siz hesap açtıktan sonra giriş yaptıktan sonra para kazanma yerine tıklayacaksınız ve karşınıza rakamlar çıkacak rakamları yazarak kazanmaya başlayacaksınız.

-BAĞLANTI:

-KANIT:

Moderatör tarafında düzenlendi:

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@NasyoneL bu konuyu açan arkadaş bu foruma affiliate konu açmak için üye olmuş, araştırdım bu arkadaşı, amacı link bırakmak sadece. Başka forumlarda da aynı şeyi yapmış bu arkadaşa gerekeni yapabilir miyiz ?

xcrack

23 Ara 2022
34 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ben yaptım ancak 200 usd geçtikten sonra bu sefer benden 40 referans yapmış olma şartı arıyorlar. yani 40 kişiyi de davet edip onların sizin referans ile siteye üye olmalarını sağlamanız gerekiyor. şu an itibariyle bunu yapmadım tabi. ama fake mailler ile üyelik açıp deneyecem. şayet gerçekten para yatırımı sağlarsa siz de faydalanırsınız, aksi halde bu forumu açan hakkında site yönetimi gereğini yapar.

ekran görüntüsü:

muhammedcan

1 May 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ben yaptım ancak 200 usd geçtikten sonra bu sefer benden 40 referans yapmış olma şartı arıyorlar. yani 40 kişiyi de davet edip onların sizin referans ile siteye üye olmalarını sağlamanız gerekiyor. şu an itibariyle bunu yapmadım tabi. ama fake mailler ile üyelik açıp deneyecem. şayet gerçekten para yatırımı sağlarsa siz de faydalanırsınız, aksi halde bu forumu açan hakkında site yönetimi gereğini yapar.

ekran görüntüsü:

Olursa söyler misin fake emaillerdem

paranoya

14 Eki 2021
254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ekran görüntüsü:

Bu tarz sitelerden çk fazla var aynı index felan. Reklam göstererek para kazanıyorlar ama ödeme yapmıyorlar. Refarans sadece sözde keendiler daha çok kazanmak için. Aynı sitelerden binlerce gönderebilirim.

xcrack

23 Ara 2022
34 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar bu site referans dahi almıyor öyle sıradan panelleri var ki, referans linkleriyle yapılan kayıtları bile referans sayısına eklemiyor. bu sistem tamamen dolandırıcılık üzerine kurulu. başkalarının referanslarına katılmanı istiyor bunun için de 20-30 usd gibi para ödemeni istiyorlar. konunun kilitlenmesini rica ediyorum yöneticilerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...