Hoşgeldin Misafir

Güneş Patlaması!!!!

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün Aleyküm Sevgili Ailem;

Şimdi burada bir konuya değinmek istiyorum. Daha doğrusu Önceden haber vermek diyelim. Beni tanıyan kardeşlerim az çok uzay güneş mevzularındaki fikirlerimi bilir. Buna istinaden, bizim tespitlerimize göre GÜNEŞ PATLAMASI TAMAMEN PALAVRADIR. Özellikle büyük harfle yazdım ki herkes anlasın.

Bakınız güneş patlaması yalanıyla tüm dünyada elektrikleri kesecekler. Oysa gerçek manada ne alev topu gibi yanan bir güneş var nede böyle bir durum var. O yüzden inanmayın buna şimdiden naçizane uyarıyorum.

Peki önlem olarak neler yapabiliriz?

Mümkünse uzun sürecek güç kaynağı temin edelim güneş enerjisi ile şarj olabilecek her hangi bir akü farketmez.

Mum stoğu yapalım ve yakın ilişkilerde olduğumuz ve dahi uzakta olan ailelerimizI uyaralım.

Radyolu ışıldak veya o tür bir alet muhakkak bulunduralım.

Evde pencere veya balkon gibi yerlerden rahatlıkla güneş enerjisini elektriğe çevirecek her hangi küçük bir güneş enerji panelini internetten alalım. Pil stoğu yapalım. Kuru gıda bakliyat türü stoğu yapalım. Muhakkak nakit para döviz veya altın bankada değil fiziksel olarak evimizde veya kasamızda tutalım.

Şimdi bazı kardeşlerim bana felaket tellallığı yaptığımı komplo teorisi ürettiğimi veya kafayı yediğimi düşünebilir. Ancak daha geçen aylarda İngiltere hükümeti pil ve mum stoğu yapma çağrısında bulundu.

O yüzden bu dediklerim birer komplo bile olsa tedbir almakta büyük faydalar var. Hem bu dediklerim olmasa bile en azından zaten ihtiyaç ürünleri olarak her zaman kullanabileceğiniz araçlardır. Ayrıca burada stok yapın dediğim için lütfen yanlış anlaşılmasın stokçuluk İslamiyette yoktur burada yapacağımız şey şayet elektrikler 1 ay 3 ay veya 6 ay gibi bir süre kesilirse hayatımızı idame ettirecek kadar tedbirli olmak İslamın bize öğretisidir.

Bu şeytana tapan aşağılıkların bir çok dönemde great reset dediğimiz olayı yapmışlar. Cenab-ı Allah bu aşağılıklara fırsat vermesin. Tüm tuzaklarını başlarına geçirsin. Bunların şerrinden bizleri ve tüm insanları muhafaza eylesin.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Her daim tedarikliyim de, bu great reset olayi nedir tam olarak? Birde internetsiz kafayi yerim heralde.
Hocam bu aşağılık oluşum takvimlerine göre hareket ediyorlar ve yeni bir düzen getirmek için bütün sistemi sıfırlıyorlar bundan 100 yıl önce elektrikli araçlar elektrik ile çalışan bir çok makineler vardı bir sürü orijinal videolar var ne olduda bir kereden yakıtlı araçlara geçildi? Çünkü 1. Dünya savaşı ve 2. Dünya savaşı ile great reset attılar o güne kadar gelmiş tüm teknolojileri kaldırdılar. Şimdi yapmak istedikleri şey dijital kölelik sistemi. Musmutlu olacaksın ama hiç bir şeyin olmayacak. Şu anda Çin’de vatandaşlık puan sistemi uygulanmaya başladı. Puanın yetersiz ise seyahat edemeyeceksin. Hatırlayın sahte pandemi döneminde aşısız olanları yada hes kodu olmayanları seyahat ettirmediler ondan daha kötü bir hal alacak. Fiziki altın yoksa altınlarınız bankadaysa banka size vermeyecek hatta daha yeni oldu hatırlayın seçim zamanıydı geçen sene bankalar ne döviz ne de size ait olan altınları vermedi. 1 ay sonrasına 3 ay sonrasına gün verdi. Tedbirli olmanız beni çok mutlu etti hocam MaşaAllah

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü fetöcü şerefsizler bi haltlarmı karıştırıyo gene
Yok yahu ne fetösü bu bahsettiğim oluşum fetönünde bizzat iplerini tutan hatta bir çok devletin başkanlarını ve hükümetlerini ellerinde tutan aşağılık kişiler kabalacılardan oluşan bir örgüt

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam onunda iplerini tutan örgüt PAGANİSTLER şeytana tapanlar. Bakın size bir logo söyleyeyim girin Google bakın bizim sağlık bakanlığının logosu yanlış değilsem 2014-15 yıllarında güzel bir logoydu. Şimdi bakın bir asa ve etrafında bir yılan var. Yani BAPHOMENT google baphoment yazarsanız logo ile aynı olduğunu görürsünü. Siyonizm illuminated veya tapınak şövalyeleri onların çantacısıdır…

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

YENİ DÜNYA DÜZENİ BM Gündemi
21/2030 Misyon HedefleriAgenda
Web 2030 - The Great Reset Tek Dünya HükümetiTek Dünya
Nakitsiz Digital Para Birimi
Tek Dünya Merkez Bankası
Tek Dünya OrdusuUlusal Egemenliğin Sonu
5G Sistemine bağlı Seyahatleri Takip ve Kontrol Etmek yeni Z kuşağı gençlerini Mikroçipli derialtı sistemi
Aile Biriminin SonuNüfus Azalması: Nüfus Artışını ve Nüfus Yoğunluğunu Kontrol EtmekZorunlu Çoklu Sıvılar
Evrensel Temel Gelir (Kemer Sıkma)Dünya Sosyal Kredi Sistemi ve Vatandaş'lık Puan Sistemi Uygulanması (Çin'in yaptığı gibi)Kontrollü Okul ve Üniversitelere Sahip Olunması ve Eğitim Sistemi
Karbon Ayak İzi ile Seyahat yasağı uygulanması ve TakibiKüresel Isınma Yalanı ile Weather Modification Sistemi Chemtrails Zorunlu Olmayan Hava Yolculuğunun Kısıtlanması V.Puan Sistemi
Akıllı Şehirler 15 minutes Smart ŞehirlerÖzel Çiftliklerin ve Hayvancılığın Otlatılmasının SonuYapay Et ve Gıdalara Böcek Unu
DSÖ bağlı Ulus Sağlık bakanlıkları

@DeepiMpaCt @NasyoneL

Bu video Rahmetli Erbakan Hocanın ısrarla üzerinde durduğu konu ve great resetten bir kesit sadece Rabbim bunlara fırsat vermesin İnşaAllah emellerine ulaşamazlar

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet maalesef haklı çıktık az evvel tv de programda İngiltere’nin mum pil vb stoklayın diye halkına yaptığı uyarı resim ekledim

jtw0v5x.jpeg