Hoşgeldin Misafir

HaberAdam Keyleri İndir

Turkay

Karanlık Yıldızlar
29 Ara 2017
1,015 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar bu alışkanlıkta yenimi çıktı herkes key oluşlturma paylaşıyor ama scripti paylaşan yok ortada tema yada script ortada olmadan milelt ne yapsın keyi biri derki yok birine verdim oda meğer satıyormuş yok diğeri bende var ama yeminliyim paylaşmayacam
yav sanki temaları scriptleri siz yazmışınız gibi tepkiler veriyorsunuz warez paylaşım sitesi nedir bir şeyler paylaşmak ve herkesin yararlanmasını sağlamak için değilmidir burası warez sitesi itiraf sitesi değil bir şey var diyorsanız paylaşın yada söylemeyin bende var diye

DevilDeep sözüm sana değil konu gördüm yazmak istedim bazı arkadaşlar için

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkay' Alıntı:
Arkadaşlar bu  alışkanlıkta yenimi çıktı  herkes  key oluşlturma paylaşıyor  ama  scripti paylaşan yok ortada tema yada  script ortada olmadan milelt ne yapsın keyi biri derki yok birine verdim oda meğer satıyormuş yok diğeri bende var  ama yeminliyim paylaşmayacam
yav sanki temaları   scriptleri siz yazmışınız gibi tepkiler veriyorsunuz warez paylaşım sitesi nedir bir şeyler paylaşmak ve  herkesin yararlanmasını sağlamak için değilmidir burası  warez sitesi itiraf sitesi değil bir şey var diyorsanız paylaşın yada   söylemeyin bende var diye

DevilDeep sözüm sana değil  konu gördüm yazmak istedim bazı arkadaşlar için

Aynen Öyle Olmuş Bazı Yavşaklarda Konulara Teşekkür Etmek Yerine Konu İle Alakası Olmayan Cevaplar Yazıyorlar. Sözüm Sana Değil ;)

silentlead' Alıntı:
reis eline sağlık, bot kısmına bakabildin mi hiç?

Bot Kısmınıda Kendi Sitesinden Kontrol Ediyor Saçma Sapan Tema Yapmış Özürlü :)