|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kurulamayan temaları neden paylaşırlar zaten aklım sırrım ermiyor şu meseleye...Konu açmış görünmek için mi yapıyorlar niye yapıyorlar anlamıyorumSelam Aleyküm haberadam temasını kuramadım kurmayı bilen varsa yardım edebilir misiniz?
Kaldırılmış mi derken hocam anlayamadım içerisinde lisans dosyaları var ama temayı yüklüyorum sonra etkinleştirme yapınca hata veriyruTema Liisansı Kaldırılmşmı ?
functions.php dosyası şifrelimi ona bak hocamKaldırılmış mi derken hocam anlayamadım içerisinde lisans dosyaları var ama temayı yüklüyorum sonra etkinleştirme yapınca hata veriyru
Tamamdır hocam bakmadım bakicamfunctions.php dosyası şifrelimi ona bak hocam
Belki bende de hata vardır hocam bilemiyorum o yüzden de kimsenin hakkına girmek istemiyorum bide kurulum sayfasını link olarak bırakmış arkadaş fakat sayfa kaldırılmışKurulamayan temaları neden paylaşırlar zaten aklım sırrım ermiyor şu meseleye...Konu açmış görünmek için mi yapıyorlar niye yapıyorlar anlamıyorum
hocam hangi konudan indirdin haberadam temasını ? linki paylaşır mısınKaldırılmış mi derken hocam anlayamadım içerisinde lisans dosyaları var ama temayı yüklüyorum sonra etkinleştirme yapınca hata veriyru
Çözüm bulundu muSelam Aleyküm haberadam temasını kuramadım kurmayı bilen varsa yardım edebilir misiniz?