Hacke Yeni Başlıyanlara İlk Tavsiye

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Öncelikle Selamun Aleyküm--
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Ben By_White
--

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Bu gün hacke yeni başlıyanlara bir kaç tavsiye vericeğim.Hemen konumuza geçelim.
-
-
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]-Birçok kişi tarafından (sanal alemi oyun ve sosyal meyadan ibaret sanan ) hacker deninice akla ilk gelen şey , hackerlar istediği her bilgisayara sızar istediği her bilgiyi elde eder ve istediği sosyal medya hesaplarını anında istediği gibi çalar satar kullanır gelir.Gel görelim ki bu böyle değildir. Böyle birşey olsaydı sanal alem hackerların cirit atıp oynadığı bir alana dönerdi.Demem o ki hackerların herşeyi elde edebiliceğini kafanızdan silin. Size gidip googleden araştırarak hacker olunda diyemeyiz.---[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif] --[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Google > Nasıl Hacker Olunur? > Çıkan sonuç= Hackerların çeşitleri vardır. BEYAZ ŞAPKALI HACKERLAR , SİYAH vb.--[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif] --[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]ee ne oldu ? Okudunuz okudunuz ve size çeşitleri anlattılar. Yani ne anladınız? Hiç bişey. Bide şöyle bir mevzu var ,--[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]-Beyaz Şapkalı Hackerlar. ---[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Abim,ablam,kardeşim bakın hacker diyoruz HACKER . Yani hırsız Korsan gibi bişeyiz. Hırsızın iyisi mi olur? (Gerektiği yerdede tavrımızı göstericeğiz elbet. Hak Haktır!)
-
-
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Şimdi buraya kadar anladığımıza göre bu işe başlarken önce yapmamız gereken ilk şeyin boş makaleler okumak olduğudur.Yani beyaz, siyah, gri şapkalı hackerlar falan işinize yaramıyacak bunlar boş şeyler, bunlarla vakit kaybetmeyin.Sonraki konumuz nerdeyse herkesin verdiği tavsiye PROGRAMLAMA DİLLERİ. Mevzu şu biri gelir sana derki C++, Python dan iyidir. Sonra ne bileyim ben 5 programlama dili biliyorum.Eee ? Beyler programlama dilleri bu kadar kolay öğrenilicek şey değildir. Adam diyorki 5 programlama dili biliyorum. Halbuki adam C++ neden öğrenmesi gerektiğini. Pythonun neden kullanacağını. Php nin kullanım yerini falan bilmiyor bile. Size tavsiyem böyle çok programlama dili biliyor diyen Hacker kılıklı kişilerden uzak durmanızdır. Her konuda iyi olmalıyız diye birşey yok.Tek konuda iyi olun ama en iyisi olun. Kişi gelir ben şu kadar programlama dili biliyorum diyor Adamın bilgisi ise şu kadar . C++ başlar sıkılır daha C++ 'nın başlarındadır ve C++ öğrendim der geçer. Sonra php gelir.Ekrana --[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]echo "Merhaba Dünya ";--[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]- Yazdırır ve Php yi öğrendim der geçer. Size ben gelip şu programlama dilini sonuna kadar öğrenin diyemem.Siz kendi amaç ve istekleriniz doğrultusunda kendinize en uygun programlama dilini araştırıp öğrenin 150 den fazla programlama dilleri mevcuttur. Eğer ki amacınız Linuxa hack programı yazmak ise Python öğrenin falan filan. Hevesiniz yoksa hiç başlamayın. Programlama dili öğrenirken şöyle bir şey vardır. Öğrenmeye başlarsın 5/6 konu geçersin ve insan bunalmaya başlıyor. Youtubeye bakıyorsun adamlar konuşuyor kimisi diyor 2 yılda öğrenirsin kimisi 6 ayda kimisi 2 ayda öğrenirsin diyor. Bu tür kişilerden hiç hoşlanmamışımdır. Bu kelime birinin gelip kıyametin ne zaman kopucağını söylemesi kadar saçma. Bu öğrenme işleri falan sizin nasıl bir eğitim gördüğünüze hatta arama yaptığınız kaynaktan bile etkili olabilir. Yani bu size bağlı birşey hızlı koşarsanız eve çabuk varırsınız yavaş koşarsanız yavaş varırsınız.Yolda engellere takılıcaksınız ama ayağa kalkıp evin yoluna devam etmesinide biliceksiniz. Hemen vaz geçerseniz hiç eve varamayacağınız düşünürseniz siz zaten kaybetmişsinizdir.Doğru kaynaktan bilgi alın. Asla nankör olmayın.Eğitim aldığınız hocalarınıza karşı saygılı olun.Vatanımıza milletimize hayırlı işler yapmak dileğiyle.---

hele bide şu nicklerin başına by yazan hackerlar yokmu dimi :D

Geri