Gönderilme Tarihi: 22 Eki 2019 #1 W0RZ0NE W0RZ0NE 5 Eyl 2019 130 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: DEVRELERİM HACKER EĞİTİM SETİ ALİCAM AMA LİNUX KULLANMADAN UDEMY ÜZERİNDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YARARLI BULDUGUNUZ EĞİTİM VARMIDIR. BAŞLANGIÇ DÜZEYİNDE OLSUN .
DEVRELERİM HACKER EĞİTİM SETİ ALİCAM AMA LİNUX KULLANMADAN UDEMY ÜZERİNDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YARARLI BULDUGUNUZ EĞİTİM VARMIDIR. BAŞLANGIÇ DÜZEYİNDE OLSUN .
Gönderilme Tarihi: 22 Eki 2019 #2 DeepiMpaCt DeepiMpaCt Katip ol sabahin ilk isiklarina.. Monteal/Ca 25 Ağu 2017 6,151 Mesaj TIM Görevleri 2 Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Forumda ücretsiz paylaşılan birsürü set var, araştır boşuna para bayılma. Birde yazılarının tümünü BÜYÜK HARFLE yazma..
Forumda ücretsiz paylaşılan birsürü set var, araştır boşuna para bayılma. Birde yazılarının tümünü BÜYÜK HARFLE yazma..
Gönderilme Tarihi: 23 Eki 2019 #3 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: https://www.turkhacks.com/konu-udemy-etik-hacker-olma-kursu.html