Gönderilme Tarihi: 8 Ara 2023 #1 newlogger newlogger 8 Ara 2023 3 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: kodlama vesayre bilmiyorum hiç öğretenim olmadı valla biri öğretse çok sevinirim çok fazla merakım var bu konulara
kodlama vesayre bilmiyorum hiç öğretenim olmadı valla biri öğretse çok sevinirim çok fazla merakım var bu konulara
Gönderilme Tarihi: 8 Ara 2023 #2 KlasPlas KlasPlas İstanbul 11 Eki 2023 2,551 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: newlogger' Alıntı: kodlama vesayre bilmiyorum hiç öğretenim olmadı valla biri öğretse çok sevinirim çok fazla merakım var bu konulara Genişletmek için tıkla ... Forumda bir çok konu mevcut araştırabilirseniz bulabilirsiniz.
newlogger' Alıntı: kodlama vesayre bilmiyorum hiç öğretenim olmadı valla biri öğretse çok sevinirim çok fazla merakım var bu konulara Genişletmek için tıkla ... Forumda bir çok konu mevcut araştırabilirseniz bulabilirsiniz.
Gönderilme Tarihi: 8 Ara 2023 #3 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Tonla konu var nasıl öğretelim daha hap değilki yutturalım
Gönderilme Tarihi: 10 Ara 2023 #4 Morley Morley Ne Mutlu TÜRK'um Diyene ! ~ Türkiye ~ 20 Nis 2019 1,691 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: NasyoneL' Alıntı: Tonla konu var nasıl öğretelim daha hap değilki yutturalım Genişletmek için tıkla ... Keşke öyle olsa hemı
NasyoneL' Alıntı: Tonla konu var nasıl öğretelim daha hap değilki yutturalım Genişletmek için tıkla ... Keşke öyle olsa hemı