Hoşgeldin Misafir

hacking öğretebilicek var mı

rookie3

5 Ağu 2025
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
çok konuşmam mal değilim öğreticek birisini arıyorum birkaç konu buldum burda öğrenmek için hepsinin erişimi yasaklanmış öğrenebilceğim bildiğiniz biryer varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hacking öğrenmek yerine, siber güvenlik ve etik hacking alanında eğitim almanızı öneririm. Bu, bilgiyi kötüye kullanmak yerine sistemleri korumaya yönelik olur. Güvenli ve yasal yollarla ilerleyin.

kamucan

5 Ağu 2025
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam torrente ethical hacking diye arama yaparsan yada hacking course with kali diye aramalar yaparsan o kadar çok eğitim bulursunki belki türkçesini bile bulursun araştır kimse sana öğretmen öğrenci gibi oturup bişey anlatmaz vakit nakittir

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
çok konuşmam mal değilim öğreticek birisini arıyorum birkaç konu buldum burda öğrenmek için hepsinin erişimi yasaklanmış öğrenebilceğim bildiğiniz biryer varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
kardeş bize kimse bir şey öğretmedi çoğu insan kendi çabası ile öğreniyor sana tavsitem bilgisayar tamiri yapan bir yerde çalışmaya başla önce bilgisayarın nasıl çalıştığını öğren herkes hacking öğrenmeye çalısıyıor bilgisayarın nasıl çalıştıını öğren bilgisayar internete nasıl çıkar bunları bilmeden nasıl hack öğrenmeyi düşünüyorsun sana bu şekilde kimse hack filan öğretmez tryhackme veya hackthebox gibi yerlerde hacking bile öğrenmeye çalışsan benim söylediklerimi bilmeden hiç bir şey yapamazsın...

İşletim Sistemleri Hakkında Bilgi Sahibi Olman Lazım
Format Atmayı Bilmen Lazım
Bilgisayarının Parçası Arızalansa Kendin Yapabiliyor Olman Lazım

Bir sürü şey Bilmen Lazım Öyle Kolay Hacker olunsaydı Herkes Hacker Olurdu....