Hoşgeldin Misafir

Hackingde kimlik oluşturma ve yeni kişilige bürünmek !

Paris The Arsen

28 Eyl 2021
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hacking İle Kimlik Değiştirme, Kendinizi Bir Başkası Olarak Göstermektir. Yani Şöyle Anlatayım Sizlere Atıyorum Adınız Ahmet Siz Kendinizi Bilgilerinizi Korumak İstiyorsunuz Adınızı Mehmet Olarak Tanıtıyorsunuz. Bugün Burada Nasıl Tamamen Kendimizi Koruruz Bu Konuya Değineceğim.

Dostlarım Bunların Hiç Birisi Gerçek Kimliğim Değil Sadece Oluşturduğum Kimlik. Yani Sizde Bunlara Uyarak Kendinizi Kendiniz Olarak Değilde Başkası Olarak Görebilirsiniz.

Ad: Arda

Soyad: Hayatsız

Doğum Yeri: Mardin

Doğum Tarihi: 11.04.1998

Yaşadığı Şehir: İzmir

İkamet Ettiği Adres: .. Caddesi .. Mahallesi .. Sokak

Anne Baba Adı: Rukiye Abdullah

Abi Abla: 12 Abi 9 Abla

Sevdiği Şeyler: Kitap Okumak,Oyun Oynamak,Silah sıkmak

Sevmediği Şeyler: Koşmak, Spor Yapmak,Düzenli yemek yemek

Bundan nasıl faydalanırız ?

Dostlarım Bunların Yararı Pek Yoktur, Yani Sizi Kendinizden Uzak Tutar ve Başkası Olarak Tanınırsınız. Kim İstemezki istedigi kişiye bürünmeyi ? Amacımız Sizi Kötü Göstermek Değil Normal İnsanlardan Farkınız Olmasın Fakat Kendinize Çok Uzak Şeyler Olsun Sadece Kendiniz Olmayın...

Zarara girermiyiz

Bunun zararı yakalanmanız durumunda suç olur Diyorsunuz ki Ben Daha Çocuğum Kim Bana Ceza Yazsın? Asla Öyle Düşünmeyin Çocuk Şube Var ve siber suçların cezaları real suçlardan artık daha agır bir durumda birine seni öldürücem derseniz 6 yıl yargı yersiniz öldürürseniz 3 yıl bu böyle birşey dikkat etmeye gayret gösterin asla yakalanmayın karda yürüyün izinizi belli etmeyin.-

Sevgili turk hacks ailesi umarım bu konu sizlere bilgilendiric olmuştur şimdiden hepinize kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi: