Hoşgeldin Misafir

Hacklink Alacaktık Paramızı Yedi Dolandırıcı Hacklink.site @vueNx

m4tr

20 Ocak 2018
120 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Bu site üzerinden 15 Ocak 2020 'de bu konulara güvendik adamı ekledik, İlgili üye : @vuenx

https://www.turkhacks.com/konu-toplu-shell-alinacak.html?pid=328382#pid328382
https://www.turkhacks.com/konu-edu-gov-hack-link-lazim-aciliyet.html?pid=326872#pid326872

Kişiye ücret iletildi, panel vs 48 saat içerisinde yollayacağım dedi ama bugün ayın 29'u ve halen düzgün cevap yok, ödeme iade edeceğim dedi 3 gün oldu. 
Şikayet edeceğim ama ücreti başkasının garanti bankasına havale yaptım, başkasının başını yakacağız. Yahu böyle rezalet iş yapılmaz. Her işin bir adabı var.

HqojII.jpg

HqoN71.jpg

Bu kişiye ne yapılabilir yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

m4tr

20 Ocak 2018
120 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
@vuenx açıklama bekleniyor.

Teşekkür ederim.

NasyoneL' Alıntı:
Linklerde sorun olduysa telafi edilmeli yada para iadesi yapılmalı

Abi panel dahi iletmedi, ücreti aldı 2 haftadır skype'da teleferik başında ki adam gibi gelmesini bekliyorum.

0bir' Alıntı:

Açıklamada bulunmadı, bulunsa bekleyeceğim... Aynı şekilde bende kızıyorum...
.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

m4tr

20 Ocak 2018
120 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kişi dün gece online olmuş, bu haftada bekleyeceğim. Cuma'ya kadar iade gerçekleştirmezse şikayette bulunacağım.
Kişinin keyfini beklersek ölme eşşeğim ölme