Hoşgeldin Misafir

Hacklink ile ilgili Yardım

sitem1

11 Tem 2019
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese merhaba.

Yaklaşık 1 ay önce hacklink hizmeti alıyordum fakat kişi en son alışverişimizde beni engelledi ve üçretin üstüne yattı.

Bana shell diye bazı linkler veriyordu ve ben bunları tarayıcıya eklediğimde bana bazı dosyalar karşıma çıkıyordu.Ordan index sayfasında div ile kendi sitemin linkini ekliyordum.

Şimdi bu listeyi nasıl bulabileceğim konusunda sizden yardım istiyorum.Çünkü konuştuğum kişi muhtemelen bu linkleri sağdan soldan buluyordu hiç donanımlı ve bilgili birine benzemiyordu.

Bu ve bunun gibi linklerin paylaşıldığı listeye nasıl ulaşabilirim ?

sitem1

11 Tem 2019
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu adamı çok uzun zaman önce böyle bir siteden ulaşmıştım elimde sadece telefon numarası var .

Sizden yardım talep etmemdeki amaç ; Muhtemelen bu linklerin paylaşıldığı bir yer bar yani bir şekilde herkes bu edu ve gov sitelere ulaşıyor.Neden diyecekseniz birçok link siteye ekli oluyor ve sürekli linkler siliniyor başkası geliyor başka link ekliyor bir başkası gelip başka link ekliyor bir kavga halinde resmen.

Bende bu linklerin paylaşıldığı kendim silindiği zaman linkler anında müdahale etmek istiyorum.O yüzden bu yere ulaşırsam linklerin kontrolu bende olucak.

İkide bir çalıştığım kişiye şu link silinmiş bu link silinmiş demek istemiyorum.