Hoşgeldin Misafir

Hacklink Satışı

By_AgeNT

27 Kas 2018
93 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Birçok seo sitesinin veya birçok sektörde bulunan kişiliklerin bu kavramı araştırarak sitelerini nasıl geliştirdiğini "backlink checker" sitelerinden araştırabilirsiniz.​
Hacklink bir site/siteler'e eklenen rel="dofollow" olarak eklenen link yolları hacklink yapılan sitenin link eklenen siteyi takip etmesi işlemini uygular.​
Bu işlemde anahtar eklime belirtilerek o anahtar kelimenin desteklenmesi ile sitenin üstdüzey olması google'da arama sonuçlarına etki eder.​
Gelgelelim yorum backlink yapan arkadaşlara onların yaptıkları linklerde rel="nofollow" olarak linkin oluşturulduğu için bunun anlamı bu sitenin bu linkle alakası yok ve takip edilmemesi gereken bir link olarak geçer yani hiçbir etkisi olmaz.​
Hacklink yapılan sitenin alexa değeri da ve pa değerleri yüksek olursa ve normal derecede olursa bunun etkisini seoreviewtools adlı siteden bakabilirsiniz hacklink yaptığımız siteler 50 - 80 arası anahtar kelimeye hit getirir.​

Kısacası hacklink ile her sektörde anahtar kelimenizi geliştirebilir, katkı sağlayabilirsiniz.​
Kafanızı karıştırmamak ve sizi meşgul etmemek için EvilPanel adlı bir hacklink panel yaptım oradan girip istediğin da - pa ve alexa değerini seçtiğiniz siteyi satın alabilirsiniz.​
Satın aldığınız site 4 aylık bir garanti sürecinde olup 4 ay içerisinde link kalkarsa aynı düzeyde bir siteye tekrardan linkiniz eklenir.​
En fazla 3 tane link ekleyebilirsiniz yani 3 site ve 3 anahtar kelime.​

Ayrıca hacklink paketleri ;​
10 adet hacklink site : 250 TL (Kampanya)​
20 adet hacklink site : 550 TL (Kampanya)​
50 adet hacklink site : 1500 TL​

veya PM adresinden bana ulaşabilirsiniz.​

Hacklink paneli ziyaret edebilirsiniz : http://panel.evilshells.xyz​

Yazı : by_agent​

Üye silindi 9058

Üye silindi 9058

Turkhacks  Benim Hizmetimde xD  :3

Şuan Hack Forum  KeLimesin  iLk  2 Deyiz  Hedef Birin  Birinde oLcaz xD  :3