Hoşgeldin Misafir

HackSearch Güncellemeleri

Warzxabi

20 Şub 2018
156 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Proje şuan gayet iyi gitmekte yeni ekip toplanıyor php toolslar ekleniyor . şimdi Geline Bakalım neler yapa bildik​

globe-sm.png
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]3,123,203--     
tr.png
 [font=Verdana, Geneva, sans-serif]29,119  Alexsa  --

100 den Fazla Kelimeye Cevap Vereme 

[*] Admin Panel Bul - 

[*] Zone-H Mass - 

[*] Porxy Güncel - 

[*] Link.tl Reklam Geç - 

[*] Proxy ile Sitelere Giriş - 

[*] Proxy ile Sitelere Giriş - 

[*] Google Sıra Bulucu -

[*] Link Kısalt - --

[*] Şifre oluştu---

Görüyorum ki sanalda benim gibi projesi olan insan sayısı fazla illaki hack aleminde değil üniversite liseler orta okullar ( biz ayt olmadığımız için 7 yaşındaki kardeşlerimize ne yazık ki destek çıkamıyoruz ) gibi çoğu kişinin projesi var web sitesi film sitesi oyun indirme site ve benzeri bunlara destek çıkmak için hosting sağlamayı düşüyorum bunu içinde arma motorumuzun ana sayfasına Adsense reklamı aldık bunda gelen gelirler ile bir bir kaç aya arkadaşlara hosting ve benzeri şeyleri karşılamaya çalışacağım elimden geldi şekilde / amacım reklamdan gelecek parayı cebe atmak değil zaten fazla bir gelir olacağını fazla düşünmüyorum neyse sağlıcakla kalın

oxcakmak

14 Eyl 2018
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PHP ile ilgiliyse sen söyle ben sana yardımcı olurum alexa site bilgileri yada meta taglarını çekme, subdomain scanner vs. admin panel bulucu kısacası herşeyde yardımcı olurum skype için nickimden ekle.

Warzxabi

20 Şub 2018
156 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
oxcakmak' Alıntı:
PHP ile ilgiliyse sen söyle ben sana yardımcı olurum alexa site bilgileri yada meta taglarını çekme, subdomain scanner vs. admin panel bulucu kısacası herşeyde yardımcı olurum skype için nickimden ekle.

Chat üzerinden konuşalım müsaitsen Aktif misin şuan

Warzxabi

20 Şub 2018
156 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warzxabi' Alıntı:
Proje şuan gayet iyi gitmekte yeni ekip toplanıyor php toolslar ekleniyor . şimdi Geline Bakalım neler yapa bildik

globe-sm.png
tr.png

Zone-h Mass

Link.Tl  Reklam geçme 

Admin Panel Bulucu

10 dk da bir Güncel Proxy

Skype kullanmayanla için Chat odası 

Eyer projem hakkında konu açmamdan rahatsız oluyorsanız uyarmanız yeterlidir

@Warzxabi buda bizden size bir destek olsun;
b6d6Xn.png

Not: şahsım ve Turkhacks'in hacksearch ile ortaklığı yoktur..

Bu konu başlığını müsadenle HackSearch Güncellemeleri olarak değiştiriyorum. Her güncellemeyi burada paylaşabilirsin, sorun olmaz.

Warzxabi

20 Şub 2018
156 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Warzxabi' Alıntı:
Proje şuan gayet iyi gitmekte yeni ekip toplanıyor php toolslar ekleniyor . şimdi Geline Bakalım neler yapa bildik

globe-sm.png
tr.png

Zone-h Mass

Link.Tl  Reklam geçme 

Admin Panel Bulucu

10 dk da bir Güncel Proxy

Skype kullanmayanla için Chat odası 

Eyer projem hakkında konu açmamdan rahatsız oluyorsanız uyarmanız yeterlidir

@Warzxabi buda bizden size bir destek olsun;
b6d6Xn.png

Not: şahsım ve Turkhacks'in hacksearch ile ortaklığı yoktur..

Bu konu başlığını müsadenle HackSearch Güncellemeleri olarak değiştiriyorum. Her güncellemeyi burada paylaşabilirsin, sorun olmaz.

Çok Teşekkür ederim size Valla Şuan beni çok mutlu ettiniz Bu iyliğinizi unutmuyacağım

Warzxabi

20 Şub 2018
156 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
/ Girişimcilere Destek /

Görüyorum ki sanalda benim gibi projesi olan insan sayısı fazla illaki hack aleminde değil üniversite liseler orta okullar ( biz ayt olmadığımız için 7 yaşındaki kardeşlerimize ne yazık ki destek çıkamıyoruz ) gibi çoğu kişinin projesi var web sitesi film sitesi oyun indirme site ve benzeri bunlara destek çıkmak için hosting sağlamayı düşüyorum bunu içinde arma motorumuzun ana sayfasına Adsense reklamı aldık bunda gelen gelirler ile bir bir kaç aya arkadaşlara hosting ve benzeri şeyleri karşılamaya çalışacağım elimden geldi şekilde / amacım reklamdan gelecek parayı cebe atmak değil zaten fazla bir gelir olacağını fazla düşünmüyorum neyse sağlıcakla kalın

Hİç gelişimci yok mu ayıp beyler :D