Hoşgeldin Misafir

Haftalık 2000 TL Kazanma Güncel 2022

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ne Yapacağız?-

İnstagramda papara hesap kiralama karşılığı büyük para veren kişiler görmüşsünüzdür bu iş riskli bir iş fakat biz bunu risk almadan rahat rahat yapıcaz. Herhangi bir illegallik olmıycak bizim için. Çünkü bir kişiyi dolandırmıyoruz veya para vs çalmıyoruz herhangi bir illegallik yok.

Nasıl Yapacağız?-

Öncelikle iyi okuyun.

Bu işin için para harcayacaksınız arkadaşlar 600tl para harcadım fakat her hafta 2k kazanmaya başladım. Herneyse konuya geçelim.

Öncelikle 2. El bir telefon alıyoruz ucuz fiyata ( ben 400 e aldım) daha sonra papara hesabı açmak için kullanacağımız açık hat almamız gerek. (Fiyatı ortalama 200tl)

Sıra geldi kimlik bulmaya. Arkadaşlar telegram, icq gibi yerlerdeki gruplardan kimlik bulabilirsiniz ( önlü arkalı ) eğer hiç bulamazsanız satan kişiler var herneyse kimliği bulduktan sonra bu kimlikteki kişinin ismi ile hesap açın ve kimliği doğrulayın. Herşey hazır şimdi instagrama girin biraz araştırın refleri olan sağlam kişiler bulursunuz zaten onlara yazın. En kötü 2k verirler. Ve bu hesabı salacaksınız arkadaşlar 2 hafta kiralayın en kötü 4k cepte. Bu 4k nın tekrar 600 tl siyle 2. el telefon ve açık hat alıyorsunuz ve böyle böyle devam ettiriyorsunuz.

Riskleri Varmı? +Güvenlik Önlemleri-

Risk yok arkadaşlar bu kadar net söylüyorum. Risk olsa kendim yapmazdım. Çünkü 2. el telefon ve en önemlisi açık hat kullanıyoruz. Ama genede evden yapmasanız iyi olur herneyse +olarak Mobilde anonim olma ile ilgili konum var. Bunları uygularsanız görünmez olursunuz iyi kazançlar :D

Mobilde %100 Anonimlik Sağlama

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu iyi fakat unutmamak gerekli her yasa dişi işte risk vardır söyle aciklayalım öncelikle hatti aldin acik olarak varsayalım 1 ci konu hattı aldiğin yer yakalandığında kamera sistemi varsa sende yakalandın demektir. Bu nasil oluyor önce onu söyleyeyim açik hatlari genelde anabayiler satişa koyar senin benim gibi kişiler hat almak için bu bayinin yolunu tutar sonra tüm bilgileerin sözleşmelerin hazirlanır ve hattini alirsin ayni sözleşme ile 2 ci hatta 3 üncü hat cıkartırlar bunuda sisteme girerler amac vodafone, turkcell, turktelekom gibi firmalardaki kotalarını tamamlayıp primlerini tam almak isterler ay sonu gecer ve kota tamamlanır daha sonra 6 ay boyunca bu hatlar ellerinde tutulur sebep aslında basit o hatlar farklı bayıye yönlendirilir buradan da kazanır yanı kendi aralarinda bu hatlari transfer ederler a firmasinin hatlari taşima ile b firmasina gecer 1 hat 7 aylık mazi sonunda satişa cikar :) bunada acik hat derler o hatlarla suc işlendiğinde savcılık avea,turkcell, veya turktelekoma bir yazı gönderir hat ile alakalı tüm bilgilerin toplanmasini ister bu sayede bayiye ve satan kişilere ulaşilir adamlar götlerini kurtarmak için kime verdiklerini hatti kanıtlarıyla sunarlar suna emin olabilirsiniz kimse götünü sıkıntıya sokmak istemez bu firmalar size hatti sattiktan sonra görüntü kayıtlarının yedeklerini alırlar gün sonunda cünkü onlar sadece yasal hat satmamakla yargılanıp 1000 tl gibi bir ceza ile yırtacaklardır ama sizler islemiş oldugunuz sucun cezasini kat ve kat ödeyeceksiniz o yüzden %100 güvenlik diye birsey asla yoktur. Bu kadar uzun yazmamdaki sebep aslında teknolojide güvendeyim diyemezsiniz. Bunu dediğiniz anda hata yaparsınız ve 3 kurus alicam derken 5 kurus bataga girersiniz. @NasyoNeL @Reisci

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
Konu iyi fakat unutmamak gerekli her yasa dişi işte risk vardır söyle aciklayalım öncelikle hatti aldin acik olarak varsayalım 1 ci konu hattı aldiğin yer yakalandığında kamera sistemi varsa sende yakalandın demektir. Bu nasil oluyor önce onu söyleyeyim açik hatlari genelde anabayiler satişa koyar senin benim gibi kişiler hat almak için bu bayinin yolunu tutar sonra tüm bilgileerin sözleşmelerin hazirlanır ve hattini alirsin ayni sözleşme ile 2 ci hatta 3 üncü hat cıkartırlar bunuda sisteme girerler amac vodafone, turkcell, turktelekom gibi firmalardaki kotalarını tamamlayıp primlerini tam almak isterler ay sonu gecer ve kota tamamlanır daha sonra 6 ay boyunca bu hatlar ellerinde tutulur sebep aslında basit o hatlar farklı bayıye yönlendirilir buradan da kazanır yanı kendi aralarinda bu hatlari transfer ederler a firmasinin hatlari taşima ile b firmasina gecer 1 hat 7 aylık mazi sonunda satişa cikar :) bunada acik hat derler o hatlarla suc işlendiğinde savcılık avea,turkcell, veya turktelekoma bir yazı gönderir hat ile alakalı tüm bilgilerin toplanmasini ister bu sayede bayiye ve satan kişilere ulaşilir adamlar götlerini kurtarmak için kime verdiklerini hatti kanıtlarıyla sunarlar suna emin olabilirsiniz kimse götünü sıkıntıya sokmak istemez bu firmalar size hatti sattiktan sonra görüntü kayıtlarının yedeklerini alırlar gün sonunda cünkü onlar sadece yasal hat satmamakla yargılanıp 1000 tl gibi bir ceza ile yırtacaklardır ama sizler islemiş oldugunuz sucun cezasini kat ve kat ödeyeceksiniz o yüzden %100 güvenlik diye birsey asla yoktur. Bu kadar uzun yazmamdaki sebep aslında teknolojide güvendeyim diyemezsiniz. Bunu dediğiniz anda hata yaparsınız ve 3 kurus alicam derken 5 kurus bataga girersiniz. @NasyoNeL @Reisci

Altın değerinde bilgiler