Hoşgeldin Misafir

Hakkımı Helal Etmiyorum

karbugnazz

17 Mar 2024
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 senedir bu oyunu severek oynuyorum. Yeni serverı geldi ardreamı kapandı, ronark land base kapandı, rebirt levellar geldi, kurianlar geldi, mage partyler popüler oldu sonra da meleeler belirdi. Her şeye okeyim ve halen daha oynamaya devam ediyorum. Krallık seçimleri başladı, kral adayı olan arkadaşlar çocukluğumuzun oyununa hırs peşinde koşup milyon liralarca harcamalar yaptı dağıttı, buna da tamamım.

Hakkımı helal etmediğim nokta ise şu ; Bu oyuna benim gibi dar gelirli arkadaşlar ayda minimum 5bin tl yatırıyor pus masrafları vs için. Bu yatırımın karşısında geceleri Jr çıkışında 2-3 paket sc de pk atıp, günlük görevlerimizi yapıp clanımıza fayda sağlamak adına np kasıyoruz. Peki başımıza gelen nedir son 1,5 - 2 aydır ? LAG. Arkadaşlar bu kadar mı kabiliyetsizsiniz, 2 aya yakın süredir 30 dakikaya kadar çıkan lag sürelerine maruz kalıyoruz, ilk scmiz çöp oluyor. He bu durum kimlere yarıyor, sağa sola nova atan ölse de fark etmeyen oraya buraya boş boş nova atan arkadaşlar aşağıdan sayfalar atıyor, biz ne des atabiliyoruz ne tor açabiliyoruz ne blink atabiliyoruz. Kimse bunun farkında değil mi? Kimse bunun çözümünü aramıyor mu. Ben dar gelirli bir TC vatandaşı olarak bu oyunu zevk için oynuyorum ve yatırdığım parayı aldığım hizmet karşısında helal etmiyorum. 2024 teknoloji çağında artık bir çözüm üretmenizi rica ediyorum.