Hoşgeldin Misafir

Şikayet Hakkınızda Dava Açtım

Forum içi konular hakkında şikayet

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hakkınızda Dava Açtım Bugün Cumhuriyet Başsavcılığında Bitircem Sizi.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Mustafa73

20 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Burdaki Allah dostlarıyla sorunun ne

@Mustafa73 anladığım kadarıyla hedef sensin

Valla ben olabilirim. Forum içi konular hakkında demiş geçen yıl tercihlerde öğrencilere ücretsiz yardım ettim. Yardım ettiğim kişiler üniversiteyi kazandı. 34 yaş üstü kadınlar düşük puanlarla üniversiteye yerleştiler sonrasında bir ateist dolandırıcı şebekenin saldırısına uğradım. Onlar parayla yardım ediyorlardı. Ben ücretsiz yardım ettim. Onlar işe yaramadı. Ben işe yaradım. Bu yüzden bana saldırdılar bu onlardan olabilir. Ancak onlardan bile olsa bana hiçbir şey olmaz. Şikayet hakkım devam ediyor. İftira suçunda şikayet süresi 8 yıldır. Ebu Ubeyde'ye yorumlarda o şebekeyi anlatmıştım.

By_Nimetullah

10 Şub 2023
1,718 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Valla ben olabilirim. Forum içi konular hakkında demiş geçen yıl tercihlerde öğrencilere ücretsiz yardım ettim. Yardım ettiğim kişiler üniversiteyi kazandı. 34 yaş üstü kadınlar düşük puanlarla üniversiteye yerleştiler sonrasında bir ateist dolandırıcı şebekenin saldırısına uğradım. Onlar parayla yardım ediyorlardı. Ben ücretsiz yardım ettim. Onlar işe yaramadı. Ben işe yaradım. Bu yüzden bana saldırdılar bu onlardan olabilir. Ancak onlardan bile olsa bana hiçbir şey olmaz. Şikayet hakkım devam ediyor. İftira suçunda şikayet süresi 8 yıldır. Ebu Ubeyde'ye yorumlarda o şebekeyi anlatmıştım.
Allah senden razı olsun her zaman yanındayız

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben bu terör örgütlerinin yüzsüzlüğünü anlamıyorum. Hem devlete düşmansın hem de başın sıkışınca devlete sığınıyorsun...

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Biz senden razıyız Allah'da razı olsun güzel insan.