|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hakkınızda Dava Açtım Bugün Cumhuriyet Başsavcılığında Bitircem Sizi.
Şimdi bu kim kimlerden hele bı söylesin yazılım firmasıyla herseyini foruma atayım ondan sonra gitsin istediği yere şikayet etsinHakkınızda Dava Açtım Bugün Cumhuriyet Başsavcılığında Bitircem Sizi.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İlk benden başla bir kişi suç işlemese siyah şapkalı hackerların arasında bile olsa ceza almaz.Hakkınızda Dava Açtım Bugün Cumhuriyet Başsavcılığında Bitircem Sizi.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yok ya beni şikayet etse kendisi ceza alır. Kimse beni kötülükte tanıtamaz. Şeyh Hasan'ın torunuyum.
Aç kapıyı gardiyan off ulen off
Valla ben olabilirim. Forum içi konular hakkında demiş geçen yıl tercihlerde öğrencilere ücretsiz yardım ettim. Yardım ettiğim kişiler üniversiteyi kazandı. 34 yaş üstü kadınlar düşük puanlarla üniversiteye yerleştiler sonrasında bir ateist dolandırıcı şebekenin saldırısına uğradım. Onlar parayla yardım ediyorlardı. Ben ücretsiz yardım ettim. Onlar işe yaramadı. Ben işe yaradım. Bu yüzden bana saldırdılar bu onlardan olabilir. Ancak onlardan bile olsa bana hiçbir şey olmaz. Şikayet hakkım devam ediyor. İftira suçunda şikayet süresi 8 yıldır. Ebu Ubeyde'ye yorumlarda o şebekeyi anlatmıştım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Allah senden razı olsun her zaman yanındayızValla ben olabilirim. Forum içi konular hakkında demiş geçen yıl tercihlerde öğrencilere ücretsiz yardım ettim. Yardım ettiğim kişiler üniversiteyi kazandı. 34 yaş üstü kadınlar düşük puanlarla üniversiteye yerleştiler sonrasında bir ateist dolandırıcı şebekenin saldırısına uğradım. Onlar parayla yardım ediyorlardı. Ben ücretsiz yardım ettim. Onlar işe yaramadı. Ben işe yaradım. Bu yüzden bana saldırdılar bu onlardan olabilir. Ancak onlardan bile olsa bana hiçbir şey olmaz. Şikayet hakkım devam ediyor. İftira suçunda şikayet süresi 8 yıldır. Ebu Ubeyde'ye yorumlarda o şebekeyi anlatmıştım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Allah sizden de razı olsun.Allah senden razı olsun her zaman yanındayız
Biz senden razıyız Allah'da razı olsun güzel insan.Valla ben olabilirim. Forum içi konular hakkında demiş geçen yıl tercihlerde öğrencilere ücretsiz yardım ettim. Yardım ettiğim kişiler üniversiteyi kazandı. 34 yaş üstü kadınlar düşük puanlarla üniversiteye yerleştiler sonrasında bir ateist dolandırıcı şebekenin saldırısına uğradım. Onlar parayla yardım ediyorlardı. Ben ücretsiz yardım ettim. Onlar işe yaramadı. Ben işe yaradım. Bu yüzden bana saldırdılar bu onlardan olabilir. Ancak onlardan bile olsa bana hiçbir şey olmaz. Şikayet hakkım devam ediyor. İftira suçunda şikayet süresi 8 yıldır. Ebu Ubeyde'ye yorumlarda o şebekeyi anlatmıştım.
Allah tüm müminlerden razı olsun.Biz senden razıyız Allah'da razı olsun güzel insan.