Herkes hakkını helal etsin ben siber güvenlikten ayrılıyorum. Bu bana göre bir şey değildir. Çünkü siber güvenlikte ne yazık ki her türlü pislik var. İyi olanlarda var. Kötülerde var. Ben kötülük karşısında dayanamıyorum. Çılgına dönüyorum. Fakat bu konuda haklı nedenlerim var. Sorgu paneli benim gözümde vatan hainliğidir. Çünkü sorgu panellerini sadece normal vatandaş değil terör örgütleri de kullanıyorlar ve sorgu panelleri kullanılarak kızlara şantaj yapılıp cinsel ilişkiye zorlanmaktadırlar insan kendisine bir zararın gelmesini istemiyor. Ancak insan başkasına zarar veriyor. Başkasının bakış açısından değil kendi bakış açısından olaylara yaklaşıyor. Siberde gördüm ki her türlü pislik var. Bu yüzden ayrılıyorum. Eğitime ilgim daha çok ancak eğitim konusunda da takifemi yani hızlı konuşma rahatsızlığım var. Bu yüzden eğitime girmiyorum. Yoksa asıl ilgi alanım eğitimdir. Herkes hakkını helal etsin fotoğraf manipülasyonuyla ilgili bir sayfa kurdum. Hayatımın geri kalanına fotoğraf manipülasyonundan devam etmeyi düşünüyorum.