Hoşgeldin Misafir

Hamster Combat - Notcoin den sonra gelen en büyük yeni coin borsası

xcrack

23 Ara 2022
34 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar.
Notcoin borsasını daha önce duymuşsınzudr, telefonda minning yaparak kazandığınız notcoinler bir süre sonra borsaya girdikten sonra size para olarak hesabınıza aktarıldı. Şimdi ise dünyayı kasıp kavuran milyonlarca insanın sıkı takibinde olduğu Hamster Kombat uygulamasını sizlere tanıtmak istiyorum.

• Hamster Kombat; uygulama ekranında görünen hamster üzerine dokunarak puan kasılan bir oyun türüdür, bu puanları biriktirdikten sonra saatlik kazançları arttırma hedefiniz vardır. Zira şirket, kazançların saatlik kazanca göre yatırılacağını duyurdu.
  • Uygulamada günlük yoklama vardır ve 10. günde size 5M puan kazandırıyor. yoklamaları kesinlikle es geçmeyin aksi takdirde başa dönersiniz.
  • Oyuna 3 saatte bir girmeniz gerekli çünkü saatlik kazançlarınız 3 saat sonra artmaz, siz uygulamaya girene kadar durur. bu yüzden 3 saatte bir topladığınız puanları almanız gerekmektedir.
  • Saatlik kazançlarınız ilerki tarihlerde size kazanç olarak geri döneceğinden, market kısmında bulunan parçaların levellerini yükseltmenizi tavsiye ediyorum. Ancak level yükseltmelerine dikkat edin, bazıları yüksek miktarda coin istiyor bunların saatlik kazançlarına bakmadan levelleri arttırmayın.
  • Her gün kombo görevi vardır ve kombo görevini tamamladığınızda 5M puan kazanıyorsunuz. (Kombo 3 kartı almak demek o da coin harcıyorsunuz)
  • Uygulamada kesinlikle hiçbir şekilde ödeme yapmıyorsunuz para harcadığınız bir uygulama değildir.

Oyuna başlamanız için telegramda bot kısmında /start komutu kullanın:

Günlük Bonuslar şu şekilde geliyor:

Minning ekranı da şu şekildedir:

Öncelikle bu uygulamada size altta vereceğim link üzerinden kayıt yapılıyor. Kayıt işlemi için TELEGRAM uygulaması kullanmanız gerekiyor. Telegram kurduktan sonra verdiğim link üzerinden uygulamayı başlatıyorsunuz, karşınıza Hamster Kombat uygulamasının Bot'u çıkıyor. Bu sohbet alanı içersinden /start komutu yazarak uygulamayı açmanız için bir mesaj çıkıyor karşınıza ve böylece oyuna giriş yapıyorsunuz.

Kayıt olduktan sonra sizlere tavsiyem Hamster Kombat'ın sosyal medya hesaplarını özellikle X (Twitter) hesabını takip etmenizi tavsiye ediyorum

Kayıt olmak için : Hamster Kombat Kayıt Olmak İçin Tıklayınız

Referans ile kayıt olduğunuzda benim günlük kazancımdan siz de faydalanıyorsunuz..

Resmi X Hesabı : https://x.com/hamster_kombat

Moderatör tarafında düzenlendi: