Hoşgeldin Misafir

Harddisk Veri Yoketme

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar sevgili değerli turkhacks ailesi uzun zamandır uğrayamıyorum kusura bakmayın  :heart:  birkaç soru sormak istiyorum ben bayadır dolandırıcılar için script hazırlıyorum iddia,kredi,bitcoin vs vs çok güzel para kazandırıyor  son zamanlarda kendimi güvende hissetmiyorum açıkçası  sanal makineler  + hma kullanıyordum da şöyle düşünüyorum ben webtasarımcıyım dolandıran kişi ben değilim müşterilerim bir website istiyor bende tasarlayıp satıyorum kendimi suçlu olarak görmüyorum bu müşteriler iyi niyet ilede kullanabilir sonuçta scriptleri :DD sizce herhangi bir durumda başım yanarmı ve siber bilgisayarı aldığı zaman veya harddiski götürdüğü zaman format atmama rağmen dosyaları silmeme rağmen nerelere kadar ulaşabilir formatladığım veya sildiğin dosyaları tekrar bulma ihtimalleri varmı bunu çok aşırı derecede merak ediyorum yeni ssd falan mı alayım temiz bir sayfa açıp helalinden proje yapmayı düşünüyorum :DD

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İstediğin kadar format at onlar bulur yine yeni ssd al onunla helal iş yap şimdi kullandığın ile bu işe devam et bişey olduğunda saksının altına sakla :D :D

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Literary' Alıntı:
İstediğin kadar format at onlar bulur yine yeni ssd al onunla helal iş yap şimdi kullandığın ile bu işe devam et bişey olduğunda saksının altına sakla :D :D
  :DDDD
phonenumber123' Alıntı:
Karşı taraf yakalandığı zaman konuşmaları gösterir imkansız senin burdan suçsuz ayrılman eskiden olsa neyse de
karşı tarafın beni ifşa ediceğini düşünmüyorum direk suçu üstlenir
DeepiMpaCt' Alıntı:
Diski fiziksel olarak yok etmedikçe veri çıkartırlar, zarar vermek demiyorum yok edeceksin..
aga ya şuan korktum gibi napayım nasıl yok edeyim parçalarına ayırayım ozaman dicemde içim yanıyor ::D   hiçbir şekilde geri getirilmicek birşey yapma ihtimalimiz yok mu :(((

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
300 liralık hdd için risk alırım diyorsan tonla program var. Gerçekten bir nane yediysen hdd kasasını sök içinde 1 liradan biraz büyük bir disk var cd gibi.. Veriler onda saklanır onu da elektrikli zımpara yada ince matkap ucuyla toz duman et..

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
300 liralık hdd için risk alırım diyorsan tonla program var. Gerçekten bir nane yediysen hdd kasasını sök içinde 1 liradan biraz büyük bir disk var cd gibi.. Veriler onda saklanır onu da elektrikli zımpara yada ince matkap ucuyla toz duman et..
sorun orda 300 liralık hdd değil ssd kullanıyorum 3 4 keredirde değiştiriyorum artık değiştirmek zoruma gidiyor :DDD çok güzel naneler yedim :DDDD
JQTR1' Alıntı:
bence gutmann ile silmek yeterli wabi kullan
denicem teşekkürler Allah razı olsun <3