Hoşgeldin Misafir

Hasabıma Erişemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknOnur34

1 Nis 2026
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, öncelikle iyi forumlar dilerim. (doğru yer değil ise konum taşınabilir.)

@TeknOnur hesabıma erişim sağlayamıyorum. Authenticator ile kod oluşturup o şekilde giriş sağlıyordum.
Oradaki anahtarlarımdan bu forma giriş için olanı bilgim dışında silindi. Daha doğrusu yiğen terörüne uğradım :)
video izlesin diye verdiğim telefonda yapmadık şey bırakmadı kendisi. Sonuç olarak hesabıma giriş yaparken kullanıcı adı şifre giriyorum ve benden kod istiyor. Kod oluşturamadığım için hesabıma erişim sağlayamıyorum. Bu konuda form yetkililerimin desteklerini rica ederim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, öncelikle iyi forumlar dilerim. (doğru yer değil ise konum taşınabilir.)

@TeknOnur hesabıma erişim sağlayamıyorum. Authenticator ile kod oluşturup o şekilde giriş sağlıyordum.
Oradaki anahtarlarımdan bu forma giriş için olanı bilgim dışında silindi. Daha doğrusu yiğen terörüne uğradım :)
video izlesin diye verdiğim telefonda yapmadık şey bırakmadı kendisi. Sonuç olarak hesabıma giriş yaparken kullanıcı adı şifre giriyorum ve benden kod istiyor. Kod oluşturamadığım için hesabıma erişim sağlayamıyorum. Bu konuda form yetkililerimin desteklerini rica ederim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

teknOnur34

1 Nis 2026
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
10 adet yedek kod verdi. sırasıyla denedim kabul etmedi.
Şuanda "Giriş denemelerinin başarısız olması nedeniyle hesabınız geçici olarak kilitlendi" uyarısı veriyor.

teknOnur34

1 Nis 2026
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba yedek kodlarla erişim sağlayabilirsin.

Hesabıma erişim sağlayamıyorum. Authenticator erişimimi kaybettim ve yedek kodlara da ulaşamıyorum. 2017 de oluşturduğum mail adresi ile açılmıştı hesabım. Şuanda aktif olarak kullandığım tüm mailleri şifremi unuttum alanına yazdığımda üye bulunmadı cevabını alıyorum.
ancak hesabın gerçek sahibi olduğumu doğrulamak için gerekli bilgileri sağlayabilirim. Hesabımı genellikle İstanbul’dan kullandım ve belirli içerik/paylaşımlarım üzerinden doğrulama yapabilirsiniz.

Gerekli kontrollerin yapılmasının ardından hesabımdaki 2FA'nın kaldırılmasını rica ediyorum.

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba @teknOnur34;

Hesabınızda tanımlı bulunan e-posta adresine hesap aktivasyonu ile ilgili gerekli bilgiler gönderilmiştir, aktivasyon işleminin ardından iki adımlı doğrulamayı yeniden aktif ediniz.

İyi forumlar.
İlginiz için teşekkür ederim, hesabıma erişim sağladım. Konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...