Hoşgeldin Misafir

Hava Kuvvetleri Komutanlığında Skandal !

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dünya'da ilk kadın savaş pilotunu çıkartan ülkemiz Türkiye'de 83 yıl sonra TSK tarafından yapılan açıklamada artık kadın pilot alınmayacağı bildirildi.

Atatürk zamanında demokrasi ve kadın erkek eşitliği, İnönü döneminde dünya savaşından tek kurşun atmadan kar sağlayarak strateji, Ecevit döneminde ise kendi kendine yeterek ve ABD ambargosuna göğüs gererek kalkınma abidesi olan ülkemizi Afganistana çevirdiler. Ha iktidara lafım onlar her ne kadar soysalarda ülkeyi kasıtlı olarak fakir ve altını çizerek söylüyorum cahil bıraksalarda bir suçları yok bizim milletimiz iki ayaklı eşşek olmaya devam ettiği sürece dahada beter olucak hükümetin suçu yok para karşılığında insan demeye tereddüt ettiğim bu grüha hayal veriyor. Açın arama motorlarını Türkiye ve gizli kelimelerini aynı sorgu içerisinde geçirdiğinizde "Türkiye'nin geliştirdiği gizli silahlar." gibi saçmalıkları otomatik tamamlamada görebilirsiniz. Birtakım kişilerde çıkıp ülkeyi Araplaştırıyor diyor yahu araplaştırdığı felan yok biz geriye gidiyoruz Araplar ileriye Suudi Arabistan geç olsun güç olmasın diyerek kadın hakları alanında yaptığı yumuşama ile laikleşmeye sıcak baktığını gösterecek şekilde bir göz etti. Bunun haricinde Dubai gibi zengin ve modern Arap ülkeleride mevcut. Biz Araplaşmıyoruz biz hayvanlaşıyoruz Dünya üzerinde bizim yaşadığımız ani gerilemeyi Afganistan ve İran dışında yaşayan ülkeler sanırım olmadı. Ben evvelden beri aktivist bir Türk milliyetçisi iken bugün bir yabancıya karşı Türküm demeye utanıyorum.

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hataylee' Alıntı:
kadınlar duygusal diyedir belki.

Bu değindiğiniz konu ülkenin gizli istihbarat servislerinde geçerli.
Açıkcası saçma buldum.TSK'nın böyle bir kural getirmesini.

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
15 temmuz Darbe gececi helikopter ile halkımızın üzerine ateş açan kadın pilottur. THK nın böyle bir kararı bunun için fetö şuan kadınlarin üzerine oynama yapabilr yani onları kullanarak Askeriye tekrardan sizabilir. Ayriyetten sadece normal yolcu tipi uçaklara kadın pilot alımı durdurulmadi sadce askeriye alımı yoktur.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
15 temmuz Darbe gececi helikopter ile halkımızın üzerine ateş açan kadın pilottur. THK nın böyle bir kararı bunun için fetö şuan kadınlarin üzerine oynama yapabilr yani onları kullanarak Askeriye tekrardan sizabilir. Ayriyetten sadece normal yolcu tipi uçaklara kadın pilot alımı durdurulmadi sadce askeriye alımı yoktur.

Bu konunun erkek-kadın ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum dost, bir erkek te yapabilir bunu ki bütün pilotlar kadın değildi sanırım? @Hataylee Duygusallık konusu tartışılır..

Hataylee

19 May 2018
7,315 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
CyberHost' Alıntı:

Bu konunun erkek-kadın ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum dost, bir erkek te yapabilir bunu ki bütün pilotlar kadın değildi sanırım? @Hataylee Duygusallık konusu tartışılır..

doğru reis ne olcağı belli değil.