Bu script için kurulum detaylarını isteyen arkadaşlar oldu yardımcı olalım.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
|
Bu script için kurulum detaylarını isteyen arkadaşlar oldu yardımcı olalım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
@hozy @Kral95 Arkadaşlar kurulumun hakkında detay istemişsiniz. Burada olabildiğince net anlatmaya çalıştım. Sorun yaşarsanız konunun altına sorununuzu paylaşın yardımcı olalım.Bu script için kurulum detaylarını isteyen arkadaşlar oldu yardımcı olalım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Çok teşekkürler şimdi deniyorum.Bu script için kurulum detaylarını isteyen arkadaşlar oldu yardımcı olalım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
@ens0766 , hocam 3 saattir uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı. Scripti localde xammp üzerinden çalıştırmayı deniyorum. Önce php 7.4 sürümünde denedim olmadı, çünkü vendor/composer/platform_check.php sayfasındaki;
Reis Xampp Wampserver vs uğraşma bence. Localde değilde hosting üzerinden çalıştırsan daha iyi olur ve daha hızlı olur. Önceki forumlarda ücretsiz hosting forumunu bu ordan ücretsiz hosting al orda çalıştır derim.@ens0766 , hocam 3 saattir uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı. Scripti localde xammp üzerinden çalıştırmayı deniyorum. Önce php 7.4 sürümünde denedim olmadı, çünkü vendor/composer/platform_check.php sayfasındaki;
if (!(PHP_VERSION_ID >= 80100)) {
$issues[] = 'Your Composer dependencies require a PHP version ">= 8.1.0". You are running ' . PHP_VERSION . '.';
}
komutundan dolayı php versiyon hatası verdi. Tekrardan php 8.1.0 sürümüne geçiş yapıp tüm yazılanlar gibi işlemleri yaptım yine olmadı. Şuan aşağıdaki hatayı alıyorum.
Bu sayfa çalışmıyor
localhost şu anda bu isteği işleme alamıyor.
HTTP ERROR 500
Ne yapmam gerekiyor anlamış değilim. Sizden ricam lokalde hangi php sürümünde çalıştırdınız ? Eğer mümkünse localde çalıştırdığınız şekilde dosyaları upload edip link verme şansınız varmı?Lütfen.
Birde öyle deneyeyim, olursa kendi hostumda denerim.Reis Xampp Wampserver vs uğraşma bence. Localde değilde hosting üzerinden çalıştırsan daha iyi olur ve daha hızlı olur. Önceki forumlarda ücretsiz hosting forumunu bu ordan ücretsiz hosting al orda çalıştır derim.
Rica ederim. Asıl biz teşekkür ederiz yazılımı düzelttiniz..Teşekkürler bilgilendirme için paylaşmamıza rağmen sürekli yazıyorlardı iyi oldu.
Ellerine SağlıkBu script için kurulum detaylarını isteyen arkadaşlar oldu yardımcı olalım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***