Hoşgeldin Misafir

Öneri Havuz sistemi

Forum hakkında öneriler

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Alım - Satımlarda havuz sistemi olsa sitede daha iyi olur bence dolandırılma gibi birşey olmaz dm den alışveriş olmaz bu şekilde para sisteme aktarılır oradan saticiya onay verdikten sonra aktarılabilir komisyonda turkhacks sitesi alsa bi miktar çok daha güzel olur benden ancak fikir çıkıyor ama yapacak olan karar verecek olan adminimiz

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mantıksız değil ama insanların dırdırıyla vırvırıyla uğraşılmaz. Bu sefer de biri diyecek scripti beğenmedim, key'i yoktu oydu buydu 2 bira parası için çekilecek dert değil..

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam zaten beğenmeme gibi birşey olmuyacak onay verdıkten sonra iş işten geçmiş olucak biralarada zam geldi zaten hocam 2 birada 2 bira

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu şekilde daha güvenli olur benim randomdan yediğim kazık bu sistemde olmaz insanların

samsalabet den dolandırıldığı gibi olmaz turkhacks sorumlu değil ama burdan alış veriş yapanlar turkhacks güvenerek yapıyor ve buda bizlerin güvenini kırıyor herkes satış yapamıyacak güvenli alış verişe izin verdiğimiz kişiler sitede satış yapabilecekler dışarıdan gelip 2 dk içinde kayıt olup satış yapmaya başlamıyacaklar​

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu şekilde daha güvenli olur benim randomdan yediğim kazık bu sistemde olmaz insanların

samsalabet den dolandırıldığı gibi olmaz turkhacks sorumlu değil ama burdan alış veriş yapanlar turkhacks güvenerek yapıyor ve buda bizlerin güvenini kırıyor herkes satış yapamıyacak güvenli alış verişe izin verdiğimiz kişiler sitede satış yapabilecekler dışarıdan gelip 2 dk içinde kayıt olup satış yapmaya başlamıyacaklar​

Zaten kilimcinin köroğluna satış konusu açtırmıyoruz artık. Sistem hakkında yönetim olarak gerekli istişareleri yapacağız.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
olumsuz ticaret zaten banlanıyor ama farklı kullanıcıyla tekrar satış yapabilir bu şekilde
1-2 konusu olan 3-5 günlük üye ile de ticaret yaparken kılı kırk yarın kardeşim, canınızı yakacak bir mebla ise escrow kullanın. Ayrıca başarılı ticareti olanlara "güvenilir tüccar" madalyası takıyoruz.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1-2 konusu olan 3-5 günlük üye ile de ticaret yaparken kılı kırk yarın kardeşim, canınızı yakacak bir mebla ise escrow kullanın. Ayrıca başarılı ticareti olanlara "güvenilir tüccar" madalyası takıyoruz.
doğru ama mesela randomun 1 2 konusu yoktu 3 5 günlükte bir kullanıcı değildi catır catır satış yapıyordu ve sonu husrandı