Hoşgeldin Misafir

Hayırlı Ramazanlar

tiger.124_

30 Eyl 2023
22 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle, merhaba. Benim adım tiger.124_. Buraya gelmemde asıl amacım, en iyi hackerlardan olmak ve Türk siber konusunda uzman olmak. Zaten, buraya gelen herkesin amacı bu. Neyse, biraz hacking konusunda bilirim ama, istiyorum ki, dahada uzmanlaşıp, konuya hakim olayım ve Türk siber güvencesini sağlayayım. Pek birşey bilmiyorum, az-maz birşeyler biliyorum. Umarım burada daha da gelişirim. Teşekkür ederim

saygılarımla:tiger.124_
hayırlı Ramazanlar:)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle, merhaba. Benim adım tiger.124_. Buraya gelmemde asıl amacım, en iyi hackerlardan olmak ve Türk siber konusunda uzman olmak. Zaten, buraya gelen herkesin amacı bu. Neyse, biraz hacking konusunda bilirim ama, istiyorum ki, dahada uzmanlaşıp, konuya hakim olayım ve Türk siber güvencesini sağlayayım. Pek birşey bilmiyorum, az-maz birşeyler biliyorum. Umarım burada daha da gelişirim. Teşekkür ederim

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Hayırlı ramazanlar aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun bilgi paylaştıkça çoğalır burası çok iyi bir okuldur kısa sürede gelişeceğini umuyorum iyi forumlar :)

tiger.124_

30 Eyl 2023
22 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayırlı ramazanlar aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun bilgi paylaştıkça çoğalır burası çok iyi bir okuldur kısa sürede gelişeceğini umuyorum iyi forumlar :)
hayırlı ramazanlar dilerim bende size ve burda olan herkese. Hoşbulduk, inşAllah bende kalıcı olmayı umuyorum. Doğrudur, bilgi paylaştıkca çoğalır ve bende umuyorum ki, buradan öğrenip, bilmeyenlerede öğretirim. Buranın iyi okul ve iyi forum olmasına hiç şüphem yoktur. Ve inşAllah sizin dediğiniz gibi kısa sürede gelişirim. Sizede iyi forumlar dilerim:)