Hoşgeldin Misafir

Hayırlı Sahurlar

teskilat

15 Mar 2024
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün Aleyküm turkhacks ailesi

Ben uzun yıllar farklı hack platformlarında birçok grup ve timde görev yapmış biriyim. Yaşım 43 evliyim ve bir çocuğum var. Buraya hem bilgilerimi tazelemek hemde forumlara olan özlemimden dolayı katılmak istedim. Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde güzel dostluklar kurarız. Hepinize saygı ve sevgilerimle.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Ben uzun yıllar farklı hack platformlarında birçok grup ve timde görev yapmış biriyim. Yaşım 43 evliyim ve bir çocuğum var. Buraya hem bilgilerimi tazelemek hemde forumlara olan özlemimden dolayı katılmak istedim. Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde güzel dostluklar kurarız. Hepinize saygı ve sevgilerimle.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Ve aleyküm selam hoşgeldin umarım kalıcı olursun burası tam aradığın gibi bir yer emin olabilirsin evliliğinde bereketli ve ahiretlik olsun çocuğunu ve tüm ümmedi Muhammed’din evlatlarını Cenab-ı Allah muhafaza eylesin iyi forumlar