Hoşgeldin Misafir

Hayvan sever arkadaşlar konuya

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar öncelikle. Bir tatlı kedi yavrusun ihtiyaçların karşılmak için açıyorum bu konuyu. Kendim öğrenci olduğum için malesef daha fazla maddi destek yapamıyorum. Belki dedim hayvan sever arkadaşlarda benim gibi bir katkıda bulunmak ister. Malesefki sahibi dışarı atmıştı 1 haftadır aradık sahibini ama bulamadık yada ortaya çıkmadı. Mama kum gibi temel ihtiyaçlarını sağladık ama daha fazlası benide zorluyor öğrenciyim sonuçta. Sahibide çıkmıyor ortaya sokağa atmayada gönlüm el vermiyor. Yardımda bulunmak isteyen hocalarım olursa sevinirim

Not : alacağım ürünlerin fatura ve ya fotosunu ilete bilirim

Herkese iyi forumlar dilerim

Rewan

THS
29 Eki 2022
614 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu düşünceye sahip olman çok iyi birşey ama benim görüşüm bir hack forumu'nda kimse iban ile yada başka bir yol ile para atmak istemez diye düşünüyorum ki bunu geç karşı tarafa kim nerden güvenebilir devir öyle bir devirli insan kimseye güvenemiyor.

En iyisi kedi yavrusunu veterinere teslim ediniz

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,213 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar öncelikle. Bir tatlı kedi yavrusun ihtiyaçların karşılmak için açıyorum bu konuyu. Kendim öğrenci olduğum için malesef daha fazla maddi destek yapamıyorum. Belki dedim hayvan sever arkadaşlarda benim gibi bir katkıda bulunmak ister. Malesefki sahibi dışarı atmıştı 1 haftadır aradık sahibini ama bulamadık yada ortaya çıkmadı. Mama kum gibi temel ihtiyaçlarını sağladık ama daha fazlası benide zorluyor öğrenciyim sonuçta. Sahibide çıkmıyor ortaya sokağa atmayada gönlüm el vermiyor. Yardımda bulunmak isteyen hocalarım olursa sevinirim

Not : alacağım ürünlerin fatura ve ya fotosunu ilete bilirim

Herkese iyi forumlar dilerim
yaptığınız çok güzel bi hareket fakat maddi durumunuz el vermiyor ise, başka bi emin olabileceğiniz kişiye sahiplendirme için ilan verebilirsiniz.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,195 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu düşünceye sahip olman çok iyi birşey ama benim görüşüm bir hack forumu'nda kimse iban ile yada başka bir yol ile para atmak istemez diye düşünüyorum ki bunu geç karşı tarafa kim nerden güvenebilir devir öyle bir devirli insan kimseye güvenemiyor.

En iyisi kedi yavrusunu veterinere teslim ediniz
Kripto ile destek olunabilir