|
Hocam kameracılara bu şekilde hardiskler lazım oluyor ve çalıştığım bölgede bunu yapan tek kişi var ben yapmak istiyorum gün içinde resim çekerek detaylı bilgi gönderirimAmacın ne bunu yapmakta hdd saati derken bios saatinden mi bahsediyosun yoksa
Programı hardisk sentinele takınca gözüküyor hatta durun örnek resim bulabilirsem atayımAmacın ne bunu yapmakta hdd saati derken bios saatinden mi bahsediyosun yoksa
Sağolun@editoor belki yardımcı olabilir
@editoor belki yardımcı olabilir
ama harddısk kullanımı gosteren dısk bek soktor vs gibi programlar ne kadar acık kaldına kadar bunu gorursun ancak harddısk tarıh vs saat gibi degiştiren sistem yok ancak fdısktır onuda harddısk ana fırması yapar.O dedını gösteren hiç bi program yok ancak alınan harddısk fdısk atılması gerek ama ne kadar olursa olsun disk kullanılma yapıldı anlasılır .
Hocam birisi bunu bir yazılımla yapıyor adam normal bir insan herhangibiri x kişi adam tek başına bir yazılım ile yapıyor ama nasıl kimseyi odasına sokmuyorama harddısk kullanımı gosteren dısk bek soktor vs gibi programlar ne kadar acık kaldına kadar bunu gorursun ancak harddısk tarıh vs saat gibi degiştiren sistem yok ancak fdısktır onuda harddısk ana fırması yapar.
İlginiz için teşekkürler yine de araştırmaya devam edeceğimözel yurt dısında o sıstemı harddısk fırmasından satın almışsa yapar turkiye o yazılım ancak hdd disktributorlerınde olur baska hiç kimse olamaz ve yasal degil yaptı işlem 1 kucuk seyde fark ettım an o x kişi için yuklu mıkrarlar dava acılır yasanmış olaylar