Hoşgeldin Misafir

hdd gün saat sıfırlama

Redeyez

19 Eki 2022
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hard disk kullanım günü ve saatini nasıl sıfırlayabilirim yardımcı olur musunuz

Ek olarak yanlış bir yazış şeklinde bulunduysam kusura bakmayın kuralları bilmiyorum

Redeyez

19 Eki 2022
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@editoor belki yardımcı olabilir
images

Hocam şurada gördüğünüz power on time yazan kısım bunu sıfıra nasıl çekebilirim

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O dedını gösteren hiç bi program yok ancak alınan harddısk fdısk atılması gerek ama ne kadar olursa olsun disk kullanılma yapıldı anlasılır .
ama harddısk kullanımı gosteren dısk bek soktor vs gibi programlar ne kadar acık kaldına kadar bunu gorursun ancak harddısk tarıh vs saat gibi degiştiren sistem yok ancak fdısktır onuda harddısk ana fırması yapar.

Redeyez

19 Eki 2022
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ama harddısk kullanımı gosteren dısk bek soktor vs gibi programlar ne kadar acık kaldına kadar bunu gorursun ancak harddısk tarıh vs saat gibi degiştiren sistem yok ancak fdısktır onuda harddısk ana fırması yapar.
Hocam birisi bunu bir yazılımla yapıyor adam normal bir insan herhangibiri x kişi adam tek başına bir yazılım ile yapıyor ama nasıl kimseyi odasına sokmuyor

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
özel yurt dısında o sıstemı harddısk fırmasından satın almışsa yapar turkiye o yazılım ancak hdd disktributorlerınde olur baska hiç kimse olamaz ve yasal degil yaptı işlem 1 kucuk seyde fark ettım an o x kişi için yuklu mıkrarlar dava acılır yasanmış olaylar

Redeyez

19 Eki 2022
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
özel yurt dısında o sıstemı harddısk fırmasından satın almışsa yapar turkiye o yazılım ancak hdd disktributorlerınde olur baska hiç kimse olamaz ve yasal degil yaptı işlem 1 kucuk seyde fark ettım an o x kişi için yuklu mıkrarlar dava acılır yasanmış olaylar
İlginiz için teşekkürler yine de araştırmaya devam edeceğim