Hoşgeldin Misafir

HDDİZAYN TEMASI HATAYA BAKARMISINIZ

SafeLife

16 Ocak 2019
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar Değerli TH Üyeleri;

hddizayn teması var elimde forumdada paylaşılmıştı zaten. Orjinal kendi sitesinden indirdim fakat verdikleri demoyla farklı. Slayt kısmı geçiş sağlamıyor ve footer.php kısmına "Aaa Çok Ayıp Linkle Oynama :) Bu Yazılım www.HdDizayn.Com'a Aittir !!!" yazmışlar kaldırılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Site düzenlemesi yapıyorum şuanda fakat bir firmanın orjinal olarak paylaştığı scripti indirip kurulumunu yaptım. Ücretsiz oalrak kendileri paylaşmış olmalarına rağmen footer kısmına cracklemeye çalışırmış gibi yazı eklemişler. Bilmem hangi firmaya aittir kırmaya çalışma gibisinden. Birde 1 sorunum daha var, ana sayfaya slider eklemişler fakat slider geçişi sağlamıyor nedense. Sürekli ilk slider kalıyor. Manuel olarakta geçmiyor diğer slider'e.

Temanın Orjinal Demosu; Temanın Orjinal Demosunu Görmek İçin Tıkla.
Temanın Orjinal Script Hali; Scripti İndirmek İçin Tıkla.

Şimdiden Teşekkürler, Hayırlı Forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

istihbarat

31 Ocak 2019
99 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SafeLife' Alıntı:
-Merhabalar Değerli TH Üyeleri;---

hddizayn teması var elimde forumdada paylaşılmıştı zaten. Orjinal kendi sitesinden indirdim fakat verdikleri demoyla farklı. Slayt kısmı geçiş sağlamıyor ve footer.php kısmına "Aaa Çok Ayıp Linkle Oynama :) Bu Yazılım www.HdDizayn.Com'a Aittir !!!" yazmışlar kaldırılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.--

Site düzenlemesi yapıyorum şuanda fakat bir firmanın orjinal olarak paylaştığı scripti indirip kurulumunu yaptım. Ücretsiz oalrak kendileri paylaşmış olmalarına rağmen footer kısmına cracklemeye çalışırmış gibi yazı eklemişler. Bilmem hangi firmaya aittir kırmaya çalışma gibisinden. Birde 1 sorunum daha var, ana sayfaya slider eklemişler fakat slider geçişi sağlamıyor nedense. Sürekli ilk slider kalıyor. Manuel olarakta geçmiyor diğer slider'e.

Temanın Orjinal Demosu; Temanın Orjinal Demosunu Görmek İçin Tıkla.
Temanın Orjinal Script Hali; Scripti İndirmek İçin Tıkla.
--

-Şimdiden Teşekkürler, Hayırlı Forumlar.---

Sorun Çözümü yapılmıştır. Dosayada indire bilirsiniz farklı bir sorunuz olursa buradan yaza bilirsiniz.

iNDİR