|
OrganikPiskos' Alıntı:çerçeve olmasa daha bi ateşli olurdu sanki
CyberHawk' Alıntı:Çerçeve olmasa bırde gif bıraz daha gec olsa mesala beyazlı gectı 4 sanıye sonra bır daha gecsın oyle daha ıyı olurdu
Aktiflik
Seviye
Deneyim
JQTR1' Alıntı:eline sağlık çok iyi olmuş
reisci' Alıntı:eyvah eyvaaah nasıl güzel olmuş inşallah
Ersever' Alıntı:Harika olmus ama gif olmasi dolayisi ile boyutu yuksek olmasi sebebiyle sayfayi yavaslatir?
percl' Alıntı:bence şuan ki hali gayet iyi. bir şirketin, markanın, ya da onu temsil eden bir şeyin logosunu değiştirmek riskli bir hamle olur. insanları rahatsız eder. düşünsene burgerking'e gidiyorsun ama logo farklı, nereye geldim lan ben demez misin? ayrıca aynı iş logoyu değiştirmeden css ile de yapılabilir, istenirse tabi.
Ersever' Alıntı:percl' Alıntı:bence şuan ki hali gayet iyi. bir şirketin, markanın, ya da onu temsil eden bir şeyin logosunu değiştirmek riskli bir hamle olur. insanları rahatsız eder. düşünsene burgerking'e gidiyorsun ama logo farklı, nereye geldim lan ben demez misin? ayrıca aynı iş logoyu değiştirmeden css ile de yapılabilir, istenirse tabi.
Logo degilde arkasi css ile guzel biseyler yapilabilir?
percl' Alıntı:Ersever' Alıntı:percl' Alıntı:bence şuan ki hali gayet iyi. bir şirketin, markanın, ya da onu temsil eden bir şeyin logosunu değiştirmek riskli bir hamle olur. insanları rahatsız eder. düşünsene burgerking'e gidiyorsun ama logo farklı, nereye geldim lan ben demez misin? ayrıca aynı iş logoyu değiştirmeden css ile de yapılabilir, istenirse tabi.
hayal gücüne kalmış
http://prntscr.com/si4won kırmızı çizgideki siyah graniet alan parlayabilir yeşil çizgideki yazılar matrix kod tasarımı şeklinde sürekli değişebilir. ama o zaman sadece kurt ve hilal resim olarak kalır, geri kalanı font, css, javascriptten oluşur.Ersever' Alıntı:percl' Alıntı:Ersever' Alıntı:percl' Alıntı:bence şuan ki hali gayet iyi. bir şirketin, markanın, ya da onu temsil eden bir şeyin logosunu değiştirmek riskli bir hamle olur. insanları rahatsız eder. düşünsene burgerking'e gidiyorsun ama logo farklı, nereye geldim lan ben demez misin? ayrıca aynı iş logoyu değiştirmeden css ile de yapılabilir, istenirse tabi.
hayal gücüne kalmış
Sence nasil bisey yapilabilir ben bi calisma yaptim ama uyumlu olmadi suanki gibi.