|
CyberHost' Alıntı:Tavsiye etmiyorum bu ileri iş yasadışı başınızı beleya alırsınız kardeşim.
Sydz' Alıntı:Dostum tavsiye etmiyorum @CyberHost a katılıyorum
Xsocıety' Alıntı:CyberHost' Alıntı:Tavsiye etmiyorum bu ileri iş yasadışı başınızı beleya alırsınız kardeşim.
Haklısın ama bu işlere giriceksen 2 şartın olmalı.
1. Arkan çok sağlam olmalı
2. Çok iyi gizlenmelisin
Bu işi yapıyorsam bildigim vardır, haklısın kardesim kaç tane arkadasım bu işler yüzünden içeri alındı.
( R ) Hükümet için çalıştıgımdan bana kimse kolay kolay bişi diyebilecegini sanmıyorum.
Gizlenme konusuna gelince, hem sözlü hem fiziksel şekilde gizleniyorum
Üstelik hemen mesaj yazan şuraya saldır diyorsa saldırmam sazan gibi, önce karşımdakini tanıyıp harekete gecerim.
Kardeşim zaten bu saaten sonra bu paylaşmış oldugum gönderiGEÇERSİZdir.
Benim tarzım bu, herkez basit sql site heyklerken ben daha üst düzey işler yapmaya çalışıyorum.
Türkiyedeki hacker sevdalılarının %90 ı hep WebHack ile uğraşıyor, Bencede bu iş artık çok sıktı ve bende kendimi diğerlerinden farklı gösteriyorum, Ki öyleyım :Birçok foruma gittigimde herkez bana aval aval bakıyor bu kim diye :
Seviyorum ben akıl almayı
Sydz' Alıntı:Xsocıety' Alıntı:CyberHost' Alıntı:Tavsiye etmiyorum bu ileri iş yasadışı başınızı beleya alırsınız kardeşim.
Haklısın ama bu işlere giriceksen 2 şartın olmalı.
1. Arkan çok sağlam olmalı
2. Çok iyi gizlenmelisin
Bu işi yapıyorsam bildigim vardır, haklısın kardesim kaç tane arkadasım bu işler yüzünden içeri alındı.
( R ) Hükümet için çalıştıgımdan bana kimse kolay kolay bişi diyebilecegini sanmıyorum.
Gizlenme konusuna gelince, hem sözlü hem fiziksel şekilde gizleniyorum
Üstelik hemen mesaj yazan şuraya saldır diyorsa saldırmam sazan gibi, önce karşımdakini tanıyıp harekete gecerim.
Kardeşim zaten bu saaten sonra bu paylaşmış oldugum gönderiGEÇERSİZdir.
Benim tarzım bu, herkez basit sql site heyklerken ben daha üst düzey işler yapmaya çalışıyorum.
Türkiyedeki hacker sevdalılarının %90 ı hep WebHack ile uğraşıyor, Bencede bu iş artık çok sıktı ve bende kendimi diğerlerinden farklı gösteriyorum, Ki öyleyım :Birçok foruma gittigimde herkez bana aval aval bakıyor bu kim diye :
Seviyorum ben akıl almayı
basit mağaza dorklarıyla vs artık cc çıkmıyor zaten ya phising yapıcaksın yada gidiceksin data satın alıcaksın. R hükümeti derken R10 danmı bahsediyosun?