Hoşgeldin Misafir

Help ! CSGO

swn2323

9 Tem 2020
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar daha dün csgoda .dll bir hileyi inject ederken sorun yaşamıyordum ama bugün inject etmeye çalıştığımda oyunda hiç bir değişiklik olmadığıını gördüm yani işe yaramıyordu başka injectorlardada denedim sonuç aynı bilen arkadaşlar varsa Xenos injectorun hata vermesi bu şekilde. 

2020-07-09 07:35:50 *CRITICAL*   Injection initiated. Mode: 0, process type: 0, pid: 4028, mmap flags: 0x0, erasePE: 0, unlink: 0, thread hijack: 0, init routine: '', init arg: ''
2020-07-09 07:35:50 *CRITICAL*   Injecting image 'C:\Users\c+\Desktop\hile\normal.dll'
2020-07-09 07:35:50 *ERROR*      Invalid failure status: 0x0
2020-07-09 07:35:50 *ERROR*      Failed to inject image 'C:\Users\c+\Desktop\hile\normal.dll'.
Error code 0xC0000135

Codex

11 Ara 2017
1,473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar Saat 6 da CSGO ya güncelleme Geldi Anti cheat güncellemesi Ve artık oyuna DLL inject edemiyorsunuz
Onetap Falan Hilelerin Hepsini test Ettim Tüm İnjectorler ile Hiç birisi açılmadı.
Bir tek sByte CSGO hilesi çalışıyor Eskiden kullanıyordum Çok iyi bi Hile Şuan çalışıyor çünkü LOADER olduğu için DLL inject etmiyorsunuz
csgo da bunu algılamıyor ve hileyle tekrardan Oynayabiliyorsunuz,

swn2323

9 Tem 2020
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Codex' Alıntı:
Arkadaşlar Saat 6 da CSGO ya güncelleme Geldi Anti cheat güncellemesi Ve artık oyuna DLL inject edemiyorsunuz
Onetap Falan Hilelerin Hepsini test Ettim Tüm İnjectorler ile Hiç birisi açılmadı.
Bir tek sByte CSGO hilesi çalışıyor Eskiden kullanıyordum Çok iyi bi Hile Şuan çalışıyor çünkü LOADER olduğu için DLL inject etmiyorsunuz
csgo da bunu algılamıyor ve hileyle tekrardan Oynayabiliyorsunuz,

tamam hocam 2 saat boşuna uğraşmışım bununla  :D :D