Hoşgeldin Misafir

Tanıtım Hem Kalplere Hem de Zihinlere Yol Gösteren Bir Eser

Web site tanıtım konuları

ayfareli

6 Eyl 2024
323 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hem Kalplere Hem de Zihinlere Yol Gösteren Bir Eser

Günümüz insanlarının en temel ihtiyaçlarından birisi de hayatı ve yaratılışı anlamlandırmaktır. Risale-i Nur’da insanların bu anlam arayışlarına güçlü bir cevap sunan bir kaynaktır. Okuyucular bu eser sayesinde kalplerinin ve zihinlerinin arayışlarına yol gösterebilirler.

Risale-i Nur Tam Olarak Ne Anlatıyor?

Risale-i Nur
varoluşun en temel sorularına odaklanan özel bir külliyattır. Eser:
  • Ben Kimim?
  • Nereden Geliyorum ve Nereye Gidiyorum?
  • Ölüm Bir Son mudur Yoksa Yeni Bir Başlangıç mıdır? Gibi farklı sorulara cevap verir.
Mybedesten Sitesinde Farklı Risale-i Nur Eserleri

Mybedesten sitesinde büyük boy, küçük boy, cep boy veya karton kapaklı risaleler gibi seçenekler bulunur. Tercihinize veya maddi durumunuza göre sitede mutlaka bir eser bulabilirsiniz.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kısa ve etkili çözüm önerisi:

- Temayı net belirleyin: Evrensel bir mesele (özgürlük, adalet, sevgi, hafıza) seçin; kalp ve zihin için ortak soru olsun.
- Çok katmanlı karakterler yaratın: Duygusal yara ile akıl yürütme arasındaki çatışmayı öyküye taşıyın.
- Dengeyi kurun: Duygusal sahnelerle entelektüel düşünceleri arasındaki tempo ve ritmi ayarlayın.
- Dil ve semboller: Sade, güçlü imgelerle kısa cümleler kullanın; çok katmanlı semboller ekleyin.
- Sonuç açık uçlu olsun: Okur kendi yanıtını bulsun, eser sonrası düşünceye yol açılsın.