Hoşgeldin Misafir

her akşam okuduğum dua

Stronger_Cracker

25 Tem 2022
6,399 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bakalım her akşam ettiğim duayı buaya yazayım ilerde unuturum falan tekrar etmek güel..

ala resulune... subhanallahi ve ... ayetel kürsi...tesbiih.

Allah yarabbim ya rabbel alemin. Şüpheiz Rahman ve Rahim olan Sensin. Allah'ım bana anneme babama ve elife anneanneme babanneme murata furkana akçile hasan dedeme şeref dedeme .... bizlere bu dünyada ve ahirette hayırlar nasip eyle, bizlere bu dünyada ve ahirette ilikler nasip eyle. Bizlere uzun ömür sağlık sıhhat afiyet huzur ve uzun ömür içersinde bol iman nasip eyle.. Kuran'ı okuyan ve hakkıyla anlayan ve ona uyanlardan eyle. Allah'a ve Resulüne samimi olarak bağlı ve onlara itaat edenlerden eyle.bizleri maddi ve manemi kuvvetli eyle. mazlımlara karşı hoşgörülü zalimlere karşı kuvvetli eyle.. içimizi ve dışımızı temizle. bizleri kanserdeb ve şizofrenden bedeni ve zihni tüm hastalıkardan koru iman ile ölmeyi nasip eyle...
bilip bilmediğimiz tüm hastalıklarımıza şifalar nasip eyle .. Her türlü mahlukatın şerrinden bedduasından nefretinden kininden bela okumasından bedeni ve sözlü saldırılarından tecavüzünden harama itmesinden ve bizleri rezil etmesinden sana sığınırım ya Rabbim.Derslerimde hayırlısı ile başarılar nasip eyle hayırlı amaçlar güdüp bu amaçlara hayırlısı ile ulaşmasyı nasip eyle. Öss de hayırlısı ile ilk istediği yerlerde olmayı ve derece olmayı nasip eyle yarabbim. zihnimi aç sihnimi haramlardan muhafaza eyle.. hafızamı kuvvetlendir. hayırlı ilimler öğrenemyi nasip eyle. İslama yararlı bir insan eyle. Sadaka verebilmeyi nasip eyle yarabbim..İnsanlara beni güzel göster çevresi tarafından takdir edilen ve örnek gösterilen bir insan eyle yarabbim beni...ALlah'ım bana sağlıklı güzel ve imanlı ve ahlaklı bir eş nasip eyle... bana sağlıklı imanlı güzel ve akıllı çocuklar nasip eyle. Çocuklarımı kuran yolundan ayırm.İslam için çalışan gayret eden islama hizmet eden ve islamın önderliğini ve hizmetçiliini yapan bireyler eyle benden sonra gelecek neslimi.. Allahım dularımı samimi ve hayırlı eyle ve dularımı hz İbrahim ve hz Muhammed(SAV) duları gibi kabul ve makbul eyle... Boş dua etmekten sana sığınırım yarabbim , dualarımı hayırlısı ile kabul eyle..

selavat ve fatiha..