Hoşgeldin Misafir

Her Türlü YD telefon teminatı

CW-ommah

17 Ocak 2022
905 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cümleten Selamun Aleyküm Konudanda anlaşılacağı üzere böyle bir işe girmeye karar verdim şuanlık telefonlar ile sınırlıyım ilerleyen zamanlarda çok daha fazla ürün çeşitliliği ile sizlerle beraber tekrar görüşeceğim Allahın izniyle şuanda istenilen her türlü telefonu bulup sizlere ulaştırabilirim türkiyenin 81 iline kargolama mevcuttur okuduğunuz için teşekkür ederim

baha1940

4 Ara 2024
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cümleten Selamun Aleyküm Konudanda anlaşılacağı üzere böyle bir işe girmeye karar verdim şuanlık telefonlar ile sınırlıyım ilerleyen zamanlarda çok daha fazla ürün çeşitliliği ile sizlerle beraber tekrar görüşeceğim Allahın izniyle şuanda istenilen her türlü telefonu bulup sizlere ulaştırabilirim türkiyenin 81 iline kargolama mevcuttur okuduğunuz için teşekkür ederim
Hocam nerden iletişim kurabiliriz. Ve fiyatlar hakkında bilgilendirme alabilir miyim

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,328 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Maşallah Hocam Fiyatlar İçin Dm atarmısın