Hoşgeldin Misafir

Herkese merhaba buralarda yeniyim

detboss

29 Tem 2025
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
buralarda yeniyim sitedeki içerikleri gördükçe gözüm kamaştı resmen çok güzel bir forum yapmışsınız cidden ellerinize sağlık bir tek rütbe için nasıl yazılar yazmam gerek onu bilemiyorum bu konularda çok bilgim yok çünkü bir de bir konu var ulaşamadığım o konu için 90 gün gerekiyor anladığım kadarıyla ama benim maalesef ki 90 günüm yok ne yapmam gerek bir yolu var mı sormak istedim yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim bu benim için biraz ölüm kalım meselesi oldu artık :)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
buralarda yeniyim sitedeki içerikleri gördükçe gözüm kamaştı resmen çok güzel bir forum yapmışsınız cidden ellerinize sağlık bir tek rütbe için nasıl yazılar yazmam gerek onu bilemiyorum bu konularda çok bilgim yok çünkü bir de bir konu var ulaşamadığım o konu için 90 gün gerekiyor anladığım kadarıyla ama benim maalesef ki 90 günüm yok ne yapmam gerek bir yolu var mı sormak istedim yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim bu benim için biraz ölüm kalım meselesi oldu artık :)

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba! Yeniysen, forumda aktif ol ve sorularını sor. İlgi alanına uygun bölümlerde gezin ve diğer üyelerle etkileşime geç. Sabırla ve samimiyetle katıl, zamanla alışacaksın.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,462 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba hoşgeldin kalıcı olmanı temmin ediyorum başlığını düzenledim daha dikkatli olursan sevinirim.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,874 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun 90 gün bekleme mevzusuna gelecek olursak yapabilecek bir şey yok ek olarak foruma katkı sağlarsan o zaman belki rütbe yükseltilebilir iyi forumlar dilerim