Hoşgeldin Misafir

herkese merhaba hexor!

hexor

11 Haz 2025
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar hexor 29 yaşındayım eski bir web defacerim 2016-2018 yıllarında faliyet gösterirdim 2022 yılında warriorsun yaptığı icratleri gördüğümde bi tekrardan aktif olarak bir şeyler deneme fırsatım oldu 1 yıl pasif geçen aradan sonra tekrardan online oldum fakat bu süre zarfında warriors inaktif olmuş artık buradayım.
herkese iyi forumlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar hexor 29 yaşındayım eski bir web defacerim 2016-2018 yıllarında faliyet gösterirdim 2022 yılında warriorsun yaptığı icratleri gördüğümde bi tekrardan aktif olarak bir şeyler deneme fırsatım oldu 1 yıl pasif geçen aradan sonra tekrardan online oldum fakat bu süre zarfında warriors inaktif olmuş artık buradayım.
herkese iyi forumlar.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

hexor

11 Haz 2025
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun iyi forumlar dilerim
hoş geldin, iyi forumlar
teşşekürler forum gayet güzel aktiflik vesayre iyi fakat tema biraz göz yoruyor uyum iyi ama yeşil olması vesayre diğer turkhacks temasıda çok eskide kalmış görüntü olarak fontlar falan ölmüş hep güncelleme yapabilir misiniz? yesilkaranlik tema güzel sevdim ama dediğim gibi çok fazla yeşil göz yoruyor

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,195 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
teşşekürler forum gayet güzel aktiflik vesayre iyi fakat tema biraz göz yoruyor uyum iyi ama yeşil olması vesayre diğer turkhacks temasıda çok eskide kalmış görüntü olarak fontlar falan ölmüş hep güncelleme yapabilir misiniz? yesilkaranlik tema güzel sevdim ama dediğim gibi çok fazla yeşil göz yoruyor
Diğer forumlardaki yeni nesil temalara alışmandan kaynaklı biraz takıl göz alışınca vazgeçemezsin

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güncelleme gelecek nasipse önerin için teşekkürler tema-forum bahane muhabbet şahane :)