Hoşgeldin Misafir

Herkese Merhaba

Barch

Türkiye Cumhuriyeti
22 Mar 2025
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba, Sn. TurkHacks Topluluğu,

26 yaşında birisi olarak, sizler için küçük, benim için ise büyük bir atılım diyebileceğim bilişim ve hacking alanında yıllar önce CW'de ilk adımlarımı attım. Ancak vakit geçtikçe bilgi birikimimi kaybetmiş olduğum günlerden geçmekteyim. @THS-Information tarafından gönderilen tüm içerikleri okudum. Nasip olursa VIP Luxuary üyeliğini kendime uygun gördüm ve en kısa sürede almak istiyorum. Forumda, misyonuma uygun olarak etik bilişimci olmak adına uzun bir süre öğrenim alanında olacağım için konular açamayabilirim, ancak kendi ilgilendiğim alanlarda yardım talebinde bulunanlar için her zaman yardımcı olmaya hazırım. Kimine göre küçük, kimine göre büyük olabilirim yaşça, ancak benim için her zaman hayattaki bilgi birikimi önemlidir. Benden yaşça küçük ancak bilgi ve edinim açısından dolu birisi, benim için saygıyı daha çok hak eden birisidir. Bilgisayar okumuş, alanında iş bulamamış ve sonrasında her vatan evladının hayali olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nde sözleşmeli personel olarak görev almış, süresi bitince vatanına geri dönmüş biriyim. Şu an görev yaptığım işte bolca boş vaktim olduğu için bu zamanı eski hobilerime yönelik değerlendirmek istiyorum ve bu nedenle buradayım. Uzatmış olabilirim, ve kelimelerimde yanlışlık varsa affola. Tekrardan herkese merhaba.

Düzenleme: Forum Yöneticilerimizden bir istihramım olacaktır. Foruma üye olurken yanlış bir doğum tarihi girmiş bulunmaktayım yılı yaşıma uygun düzeltilmesini rica ederim.

Saygılarımla

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba, Sn. TurkHacks Topluluğu,

26 yaşında birisi olarak, sizler için küçük, benim için ise büyük bir atılım diyebileceğim bilişim ve hacking alanında yıllar önce CW'de ilk adımlarımı attım. Ancak vakit geçtikçe bilgi birikimimi kaybetmiş olduğum günlerden geçmekteyim. @THS-Information tarafından gönderilen tüm içerikleri okudum. Nasip olursa VIP Luxuary üyeliğini kendime uygun gördüm ve en kısa sürede almak istiyorum. Forumda, misyonuma uygun olarak etik bilişimci olmak adına uzun bir süre öğrenim alanında olacağım için konular açamayabilirim, ancak kendi ilgilendiğim alanlarda yardım talebinde bulunanlar için her zaman yardımcı olmaya hazırım. Kimine göre küçük, kimine göre büyük olabilirim yaşça, ancak benim için her zaman hayattaki bilgi birikimi önemlidir. Benden yaşça küçük ancak bilgi ve edinim açısından dolu birisi, benim için saygıyı daha çok hak eden birisidir. Bilgisayar okumuş, alanında iş bulamamış ve sonrasında her vatan evladının hayali olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nde sözleşmeli personel olarak görev almış, süresi bitince vatanına geri dönmüş biriyim. Şu an görev yaptığım işte bolca boş vaktim olduğu için bu zamanı eski hobilerime yönelik değerlendirmek istiyorum ve bu nedenle buradayım. Uzatmış olabilirim, ve kelimelerimde yanlışlık varsa affola. Tekrardan herkese merhaba.

Saygılarımla

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Barch

Türkiye Cumhuriyeti
22 Mar 2025
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin keyifli vakit gecireceksin iyi forumlar
Hoşbuldum teşekkürler
Ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
Merhaba hoş geldin
Hoşbuldum teşekkürler
Merhaba, hos geldin.
Hoşbuldum Teşekkürler
Merhaba hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle
Hoşbuldum benim de öyle bir temennim var teşekkürler

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun burada akıl yaşta değil baştadır bizim için çünkü en önemli şey saygı ve ahlaktır seni aramızda görmek mutlu olduk bilgi ve tecrübelerinden hem faydalanmayı hemde senin fayda görmeni sabırsızlıkla bekliyorum iyi forumlar dilerim :)

Barch

Türkiye Cumhuriyeti
22 Mar 2025
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin kardeşim iyi forumlar dilerim
Hoşbuldum, teşekkür ederim.

Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun burada akıl yaşta değil baştadır bizim için çünkü en önemli şey saygı ve ahlaktır seni aramızda görmek mutlu olduk bilgi ve tecrübelerinden hem faydalanmayı hemde senin fayda görmeni sabırsızlıkla bekliyorum iyi forumlar dilerim :)
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Temennim o yönde kalıcı olmak edindiklerimi kendi bilgilerimle harmanlayıp foruma katkılar sağlamak. Umarım sizler kadar iyi olamasam da destek kuvvet misali her zaman yanınız da olmaktan şeref duyarım.

Barch

Türkiye Cumhuriyeti
22 Mar 2025
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar hoş geldiniz burada sıcak aile ortamımıza şahit olacağınızdan hiç şüphem yoktur her hangi aksi bir durumda bana ulaşmaktan çekinmeyin iyi forumlar dilerim
Hoşbuldum, teşekkürler aile ortamı olmasına hiç şüphem yok sohbeti takip etmekteyim her ne kadar katılamasam da elbet katılacağım günler gelecektir. Yardım ve ilginiz için de çok teşekkür ederim.