Hoşgeldin Misafir

Herkese Merhabalar Ben Döndüm

57110zeplyn

23 May 2021
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm arkadaşlar Uzun bir aradan sonra geri döndüm nickimi şuan belli etmeyeceğim ama sizler için gelştirdiğim çok fazla exploit ve auto config pluginlerim var sadece şunu belirtmek istiyorum uzun bir sefere çıktım tamam yalan yok evden atıldım ve kendime alan oluşturabilmek için birkaç yıl yoktum ve aradan gurup aklıma düştü umarım iyisinizdir 2021' de hangi konulara göz atıyorsunuz bakmak için baya konunuza giricem bedava eğitim sistemlerimi farklı sunucularla upload etmeye çalışacağım şuan toplanma aşamasındayım ve yakında hepiniz neredeyse herşeyi daha çabuk idrak edebileceksiniz bazı anlamayan kafam basmıyor diyip geri çekilen dostlarım için bir oyun geliştiriyorum ve yakında biticek sanırım nisanın 11' inde hatırlatırsanız c++ eğitim oyununu sizlere bedava olarak vericem ve bu mantığı oyunda kavradığınız zaman 1 yılda öğrendiğiniz şeyi 2 saate öğrenme lüksüne sahip olacaksınız şimdi grafiksel temel olarak yazarsam uzun sürer ve baya uykum. var Örnek vermek gerekirse Pubg,CSGO,Valorant,Gta5 gibi oyunları nasıl unutmuyorsanız bu işte burada başlıyor bizim yeni neslin kaynağı eğlenceden geliyor kafamız ona ağır bastığı için oyun senkronunda yazılım ve web tasarım öğrenebileceğiniz dersleri içeriyor ama unutmadan bana güvenerek başlatmayın sanal sürücüden yükleyin kendi oyunum ama ben bile kendime güvenmiyorum şahsen hayatı bu şekilde anlamayana anlatmışta olduk :D Hadi bana eyvallah.