Hoşgeldin Misafir

Herkese selam.

imambayildi

10 Ağu 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese selam, kısa ve öz olarak liseden beri yazılımla uğraşıyorum. Yazılım sektörüne ilk C# ile başladım sonrasında veritabanı öğrendim ve belli bir süre c# developer olarak kendimi geliştirmeye devam ettim. Ardıdan Python ve PHP öğrendim. PHP'de framework olarak Laravel, Senfony biliyorum. Socketler ile çalıştım. Lise'de oluşan ilgimden dolayıda boş vaktimde hobi olarak siber güvenlik sektörüne ilgi saldım. 5 yıldır aktif olarak siber güvenlik ile ilgilenmekteyim. İşletim sistemlerine hakimim şu zamana kadar Mac, Windows, Linux olmak üzere çeşitli işletim sistemleri kullandım ve hepsinde belli bir seviyenin üstüne geldim. Network alanında bir çok sertifikaya sahibim. İyi forumlar :)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese selam, kısa ve öz olarak liseden beri yazılımla uğraşıyorum. Yazılım sektörüne ilk C# ile başladım sonrasında veritabanı öğrendim ve belli bir süre c# developer olarak kendimi geliştirmeye devam ettim. Ardıdan Python ve PHP öğrendim. PHP'de framework olarak Laravel, Senfony biliyorum. Socketler ile çalıştım. Lise'de oluşan ilgimden dolayıda boş vaktimde hobi olarak siber güvenlik sektörüne ilgi saldım. 5 yıldır aktif olarak siber güvenlik ile ilgilenmekteyim. İşletim sistemlerine hakimim şu zamana kadar Mac, Windows, Linux olmak üzere çeşitli işletim sistemleri kullandım ve hepsinde belli bir seviyenin üstüne geldim. Network alanında bir çok sertifikaya sahibim. İyi forumlar :)

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm Selam, aramıza hoş geldin değerli hocam. Umarım kalıcı olup bizlere bir şeyler öğretirsiniz.

imambayildi

10 Ağu 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoş buldum :)
Merhaba;
Aramıza hoşgeldin 🤗
Aleykum selam, hos geldin.
Aleyküm selam iyi forumlar.
Eyvallah hocam, iyi forumlar :)
Ve aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun MaşaAllah’ın var umarım hem öğretir hem de gelişirsin iyi forumlar dilerim
Eyvallah hocam inşAllah bakalım çok teşekkürler :)
Aleyküm Selam, aramıza hoş geldin değerli hocam. Umarım kalıcı olup bizlere bir şeyler öğretirsiniz.
Umarım hocam, sağ olun :)
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.
Aleyküm Selam Hoş Geldin