Hoşgeldin Misafir

Herkese Selam

Santral.06

8 Tem 2025
32 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle herkese selam. Aranıza yeni katıldım. Daha 16 yaşındayken 2006 yılında ilk olarak donanım olarak başladığım sektörde internet merakımdan dolayı html CSS daha sonrasında PHP öğrenerek yoluma devam ettim. Grafik tasarım daha çok ilgimi çektiği için PS konusunda kendimi geliştirdim. Son dönemde yapay zeka ve mobil uygulama konusunda kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Sosyal medya reklamcılığı ve adwords konusunda profesyonel hizmet veriyorum. YouTube para kazanma konusunda kanallar denemesi yapıyorum.

Yeni yazılımları, mobil uygulamaları, ücretsiz olarak indirip detaylı incelemek için aranıza katıldım. Bilgili olduğum konularda herkese elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim. Mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Herkese iyi forumlar. Bol kazançlar diliyorum.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle herkese selam. Aranıza yeni katıldım. Daha 16 yaşındayken 2006 yılında ilk olarak donanım olarak başladığım sektörde internet merakımdan dolayı html CSS daha sonrasında PHP öğrenerek yoluma devam ettim. Grafik tasarım daha çok ilgimi çektiği için PS konusunda kendimi geliştirdim. Son dönemde yapay zeka ve mobil uygulama konusunda kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Sosyal medya reklamcılığı ve adwords konusunda profesyonel hizmet veriyorum. YouTube para kazanma konusunda kanallar denemesi yapıyorum.

Yeni yazılımları, mobil uygulamaları, ücretsiz olarak indirip detaylı incelemek için aranıza katıldım. Bilgili olduğum konularda herkese elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim. Mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Herkese iyi forumlar. Bol kazançlar diliyorum.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba! Herkese selam ve iyi forumlar dilerim. Sorularınız veya paylaşmak istediğiniz bir şey olursa, çekinmeden yazın.