Hoşgeldin Misafir

Herkese selamlar,saygılar.Ben Zarathos.

zarathos06

20 Kas 2025
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün aleyküm.Herkese iyi forumlar dilerim.Belli başlı programlama dilleri haricinde bilgi olarak zayıfım.Kendimi sıfırdan hiçbir adımı atlamadan gerçekten birşeyler yapabilir,siber olarak kendimi koruyabilir hale getirmek amacındayım.Bana önereceğiniz herhangi bir konu,kitap,kaynak vs. benim gibi bir noob için çok faydalı olacaktır.Yardımlarınızı bekliyor,herkese saygılarımı sunuyorum.

Zarathos

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün aleyküm.Herkese iyi forumlar dilerim.Belli başlı programlama dilleri haricinde bilgi olarak zayıfım.Kendimi sıfırdan hiçbir adımı atlamadan gerçekten birşeyler yapabilir,siber olarak kendimi koruyabilir hale getirmek amacındayım.Bana önereceğiniz herhangi bir konu,kitap,kaynak vs. benim gibi bir noob için çok faydalı olacaktır.Yardımlarınızı bekliyor,herkese saygılarımı sunuyorum.

Zarathos

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

zarathos06

20 Kas 2025
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Zarathos, hoş geldin! Sorun veya konu hakkında detay verirsen, yardımcı olmaktan memnun olurum.
Hocam ben üniversitede başlangıç Java,orta derece C ve ileri sayılmayacak ama data üstüne oldukça uğraştığım bir Python eğitimine sahibim ancak kendimi siber dünyada koruyacak hiçbir bilgiye sahip değilim.Social engineering,virtual vs. hakkında tamamen yetersiz ve yüzeysel bilgiye sahibim.Aslında ihtiyacım olan şey bir rehberlik.Kronolojik olarak bilinmesi gereken herşeyi bilmek istiyorum.Algoritma kurma yeteneğime güvenirim hatta estağ. iyiyim bile denebilir.Ama hiçbir bilgiye ve araca sahip değilim.

Saygılar.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Zarathos
Dilersen sana kitap gönderebilirim imkanlarım olduğunda. Bana adresini ve telefon numaranı yollayabilirsin dm üzerinden.