Hoşgeldin Misafir

Herkese Selamlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle herkese selamlar, kurban bayramınız mübarek olsun. Foruma dün katıldım. Web pentesting, network, OSINT gibi konularda iyi seviyede bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim. Ek olarak şu sıralar SIGINT konusuna merak sarmış durumdayım. Umarım katkım olur, herkese iyi forumlar.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aramiza hos geldiniz.
Uzmanlik alanlariniz hakkinda aciklayici bir bilgi gecermisiniz
Elbette. Web sitelerinde bulunan SQL injection, CSRF, XSS, Arbitary file upload gibi konulara hakimim. Network tarafında trafik analizi, ortadaki adam saldırıları gibi konularda az da olsa bilgi sahibiyim. Sunucularda bulunan portlar ve bu portlarda çalılan servisler, hangi zafiyetlere sahip olabileceği hakkında da bilgim var. Ek olarak OSİNT uygulama konusunda iyiyim, açık kaynakları verimli kullanabiliyorum.

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam hoşgeldin umarım kalıcı olur bilgilerinden istifade eder güzel meyveler toplarız sayende..

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle herkese selamlar, kurban bayramınız mübarek olsun. Foruma dün katıldım. Web pentesting, network, OSINT gibi konularda iyi seviyede bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim. Ek olarak şu sıralar SIGINT konusuna merak sarmış durumdayım. Umarım katkım olur, herkese iyi forumlar.
hoş geldin kardeşim umarım bu gizel bilgilerini turkhacks attack da görürüz