Hoşgeldin Misafir

Herkese selamlar

umarimbualinmamistir

11 May 2020
149 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle herkese merhabalar, böyle güzel içerikli ve detaylı bir forum topluluğu oluşturduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
Genel olarak bahsetmem gerekirse PHP ve Wordpress ile ilgiliyim ek olarak da illustrator öğreniyorum (Bunun yanında web dersleri vs. de aldım) 
Umarım güzel vakitler geçiririz. Foruma emek veren ve konu açan herkese tekrardan çok teşekkür ederim. 
Herkese bol dayanışmalı, iyi forumlar diliyorum  :shy:

umarimbualinmamistir

11 May 2020
149 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşbulduk, hepinize tekrardan teşekkürler. Sonuna kadar kalıcı olacağım forum akışınız mükemmel üye olmayan, gelmeyen çok şey kaçırır. Hem eğitim anlamında hem aktiflik anlamında mükemmel bir site yapmışsınız. Umarım bir şeyler kapabilirim her birinizden :)

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
umarimbualinmamistir' Alıntı:
Hoşbulduk, hepinize tekrardan teşekkürler. Sonuna kadar kalıcı olacağım forum akışınız mükemmel üye olmayan, gelmeyen çok şey kaçırır. Hem eğitim anlamında hem aktiflik anlamında mükemmel bir site yapmışsınız. Umarım bir şeyler kapabilirim her birinizden :)

Hep beraber en iyiye dosum

Ersever

26 Ağu 2017
372 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
umarimbualinmamistir' Alıntı:

Bir sevdadir bir yasam tarzidir Turkhacks.