tuzlifistikk
- 6 Şub 2024
- 665 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
BakalımEvet dostlar, kısa süre önce yazdığım oto hesap çeken script, güvendiğim bazı insanlar tarafından unstable sürümü pub edildi. Bazı asalak insanlarda satış konularını falan açtılar :d Baktım satanlarda alanlarda bişeyden anlamıyor, bende pub edeyim dedim. Paylaştığım scriptin şu an başka forumda satışını yapan kimseden bir farkının olmadığından emin olabilirsiniz. Yani ha onlardan satın alıyorsunuz ha bunu indiriyorsunuz. Hiçbir farkları yok en fazla temayla oynarlar
link :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
saolEvet dostlar, kısa süre önce yazdığım oto hesap çeken script, güvendiğim bazı insanlar tarafından unstable sürümü pub edildi. Bazı asalak insanlarda satış konularını falan açtılar :d Baktım satanlarda alanlarda bişeyden anlamıyor, bende pub edeyim dedim. Paylaştığım scriptin şu an başka forumda satışını yapan kimseden bir farkının olmadığından emin olabilirsiniz. Yani ha onlardan satın alıyorsunuz ha bunu indiriyorsunuz. Hiçbir farkları yok en fazla temayla oynarlar
link :
Aktiflik
Seviye
Deneyim
saolEvet dostlar, kısa süre önce yazdığım oto hesap çeken script, güvendiğim bazı insanlar tarafından unstable sürümü pub edildi. Bazı asalak insanlarda satış konularını falan açtılar :d Baktım satanlarda alanlarda bişeyden anlamıyor, bende pub edeyim dedim. Paylaştığım scriptin şu an başka forumda satışını yapan kimseden bir farkının olmadığından emin olabilirsiniz. Yani ha onlardan satın alıyorsunuz ha bunu indiriyorsunuz. Hiçbir farkları yok en fazla temayla oynarlar
link :
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler ReİsEvet dostlar, kısa süre önce yazdığım oto hesap çeken script, güvendiğim bazı insanlar tarafından unstable sürümü pub edildi. Bazı asalak insanlarda satış konularını falan açtılar :d Baktım satanlarda alanlarda bişeyden anlamıyor, bende pub edeyim dedim. Paylaştığım scriptin şu an başka forumda satışını yapan kimseden bir farkının olmadığından emin olabilirsiniz. Yani ha onlardan satın alıyorsunuz ha bunu indiriyorsunuz. Hiçbir farkları yok en fazla temayla oynarlar
link :
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik