Hoşgeldin Misafir

Herkeze Merhaba

EnsarKara123

12 Haz 2025
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, ben Dleaxy!

Yazılım geliştirmeye olan ilgim yıllar öncesine dayanıyor ve bu süreçte birçok farklı programlama diliyle projeler geliştirdim. Bu dillerle ilgili tecrübelerim şu şekilde:

Veri analizi, otomasyon ve web uygulamaları geliştirme üzerine birçok proje yaptım.
Nesne yönelimli programlamada deneyim kazandım ve bazı büyük çaplı projelerde yer aldım.
Performans odaklı yazılımlar ve sistem programlaması üzerine çalıştım.
Web geliştirme alanında birçok frontend projesi gerçekleştirdim.

Genlde Ddos Ve Oyun Crackleme Ve Yazıımla uğraşıyorum

Foruma katılma amacım, yeni şeyler öğrenmek, başkalarına yardım etmek ve yazılım-güvenlik alanındaki tecrübelerimi paylaşmaktır.

Herkese iyi forumlar! 🚀

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, ben Dleaxy!

Yazılım geliştirmeye olan ilgim yıllar öncesine dayanıyor ve bu süreçte birçok farklı programlama diliyle projeler geliştirdim. Bu dillerle ilgili tecrübelerim şu şekilde:

Veri analizi, otomasyon ve web uygulamaları geliştirme üzerine birçok proje yaptım.
Nesne yönelimli programlamada deneyim kazandım ve bazı büyük çaplı projelerde yer aldım.
Performans odaklı yazılımlar ve sistem programlaması üzerine çalıştım.
Web geliştirme alanında birçok frontend projesi gerçekleştirdim.

Genlde Ddos Ve Oyun Crackleme Ve Yazıımla uğraşıyorum

Foruma katılma amacım, yeni şeyler öğrenmek, başkalarına yardım etmek ve yazılım-güvenlik alanındaki tecrübelerimi paylaşmaktır.

Herkese iyi forumlar! 🚀

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun zaten bu kadar bilgi ve tecrübe ile kalır hem fayda sağlar hemde faydalanırsın diye umut ediyorum :) iyi forumlar dilerim